Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Mam dwa do wasz pytanka. Kiedy ciąć i jaka TO MOŻE BYĆ odmiana ? :zjarany: nie było podlewane żadnymi nawozami, może czy podlać ale czym ? biohumusem ?
biohumusem podlewa sie jak roślina jest na wegu a ona już jest w zaawansowanym stopniu na flo nie oplaca sie niczym podlewać bo niedługo będziesz mogł ją ściąć:harvest:
biohumusem podlewa sie jak roślina jest na wegu a ona już jest w zaawansowanym stopniu na flo nie oplaca sie niczym podlewać bo niedługo będziesz mogł ją ściąć:harvest:
ile musze jeszcze poczekać bo na moje oko jeszcze z 3 tygodnie , mam jeszcze wazne pytanie chcialbym to podlewac tym plantonem K, jak to rozrobic w butelce na 5 l ? bardzo proszę o odp
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.