• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

no name/ wtf

Wyszukiwarka Forumowa:

flapdzek92

Member
Buchów
0
Mam dwa do wasz pytanka. Kiedy ciąć i jaka TO MOŻE BYĆ odmiana ? :)
:zjarany: nie było podlewane żadnymi nawozami, może czy podlać ale czym ? biohumusem ?

Ostatnia edycja:

Szaman95

Member
Buchów
0
biohumusem podlewa sie jak roślina jest na wegu a ona już jest w zaawansowanym stopniu na flo nie oplaca sie niczym podlewać bo niedługo będziesz mogł ją ściąć:harvest: :D

flapdzek92

Member
Buchów
0
biohumusem podlewa sie jak roślina jest na wegu a ona już jest w zaawansowanym stopniu na flo nie oplaca sie niczym podlewać bo niedługo będziesz mogł ją ściąć:harvest: :D
ile musze jeszcze poczekać bo na moje oko jeszcze z 3 tygodnie , mam jeszcze wazne pytanie chcialbym to podlewac tym plantonem K, jak to rozrobic w butelce na 5 l ? bardzo proszę o odp

G

Gość

Guest
około 35ml na 5litrów wody, nie sugeruj sie tym co jest napisane na opakowaniu producenta...

bolczer

Well-known member
Buchów
0
ja bym obstawal przy 2 tygodniach i:harvest: nawet tydzien ale do cierpliwych leca najladniejsze smakolyki :spalony:

THCBOBO

Well-known member
Buchów
0
:bongo4: Ładna roślinka zważywszy na to że nie masz bladego pojęcia o nawozach... :bounce:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół