• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

no name z woreczka :sss czy to dojdzie w klimacie zalezy od slonca

Wyszukiwarka Forumowa:

ha2012

New member
Buchów
0
Siemano wielka zagadka czy do pazdziernika nie bedzie mrozu czy zakwitna na tyle by klepaly w lepek? neiwiele czasu zostalo zatem leje plankton k i florovit + wyczytalem jakis srodek na kwitnienie kaktusow testuje +pk13/14 zobaczymy co z tego wyniknie pod koniec fazy kwitnienia.....oceniajcie co za ile i kiedy.....od czasu kwitniecia zyje w stresie xD

prezentuje giganta 1/6 z lotu ptaka

giganta z profilu za nim 5/6 gigantow dopiero zaczynaja kwitnac....

szczycik giganta :)

odnoga

wschod slonca

dobra chlopaki koniec ogladania pisac co mi tu poomoze zebrac plony pierwszy raz w polu troche trenowalem troche lamalem hehe no cos tam cos tam szkoda ze pestki z worka :((((( tylko tego zaluje reszta zamieniam w doswiadczenia zebrane sa cenniejsze od plonow panowie czapki z glow nachodze :pPP:spalony:

koluszyn

Active member
Buchów
0
mi to wyglada na sam poczatek i wydaje mi sie ze 2 polowa pazdziernika modlmy sie o cieple sloneczne dni napewno kazdemu by sie przydaly

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
mi to wyglada na sam poczatek i wydaje mi sie ze 2 polowa pazdziernika modlmy sie o cieple sloneczne dni napewno kazdemu by sie przydaly
Bo to jest sam początek, wszystko zależy w jakim tępie będzie się rozwijać, bo kwitnąć może 10 tygodni a może też 7, cięzko to ocenić, więc ciężko wywnioskować kiedy będzie gotowa.
Po liściach wygląda na jakąś mostly sative, a jeśli tak jest to różnie może być...

ha2012

New member
Buchów
0
tak jak myslalem 15 pazdziernika planuje :harvest: wszystko w rekach pogody :lol3: next up w niedziele

---------- Aktualizacja posta 29-08-2012 11:22 ---------- Czas poprzedniego posta 28-08-2012 19:18 ----------

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół