• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Northern Light Autofem

Wyszukiwarka Forumowa:

plantatorg

Active member
Buchów
0
Witam

Oto mój automacik jak w temacie, kiełkowałem na przełomie kwietnia i maja, zdjęcia dzisiaj zrobione. Miał trochę przypałów, do tego fatalna pogoda przez ostatnie tygodnie, nawożony tylko biohumusem, ale krótko, jakiś miesiąc. Jedno moje pytanie: kiedy można ścinać ??

plantatorg

Active member
Buchów
0
aha dzięki, a nie orientuje się ktoś tak na oko ile z tego może być suchych topów ??

D

delete

Guest
Jak zetniesz to się dowiesz ile wyjdzie :)
Jeszcze troszeczkę mu brakuje. Dla porównania wstawię swojego NL 65 dniowy, planuje potrzymać 2-3 tygodnie.

FYAH

Well-known member
Buchów
0
Bardzo kiepskie zdjęcia, ale wygląda na to, że tuż tuż :harvest: tym bardziej, że ma już ok 12 tyg. I powiem jak zwykle, że nic nie zastąpi lupy/mikroskopu i sprawdzenie koloru trichomów.

Te zdjęcia są tak nieostre, rozmyte, że sam nie wiem co ja tam widzę.. te topki jakby pohermione, zapylone lub poprostu ładnie calyxy popuchły.

plantatorg

Active member
Buchów
0
pohermione?? zapylone ??? nie ziom niemożliwe, tam stoi tylko to 1 drzewko więc nic nie mogło go zapylić, chyba że ganja się krzyżuje z pokrzywami :p a pohermione nasiona to mogłyby by być chyba tylko regularne co nie? a to jest autofem. ja podejrzewam że to przez z***aną pogodę, ale zapaszek jest naprawdę przyjemny :)

---------- Aktualizacja posta 27-07-2012 18:07 ---------- Czas poprzedniego posta 23-07-2012 21:34 ----------

Oto zdjęcia z dzisiaj. Niektóre liście zaczęły już zabarwiać się na fioletowo, jest już większość brązowych włosków i zapach też jeszcze lepszy :D Jak myślicie ile jeszcze ? Sry za słabą jakość zdjęć, ale robione komórką, nie aparatem.

Nawożę 1 w tygodniu biohumusem forte o połowę większą dawką.

Cybuch

Well-known member
Buchów
0
Swietny automat.Mam go w tym roku i jestm bardzo zadowolony z niego .Za tydzien możesz kosic go.

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
Też dał bym tydzień, ale z tym biohumusem na flo to się nie popisałeś.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół