akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Nowa Wersja Forum

Wyszukiwarka Forumowa:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
bogusik2 napisał:
Niekoniecznie wystarczy wiara we własne siły i dobra reklama...

W ciągu trzech dni zyskaliśmy 30 użytkowników :D Nie jest źle

bogusik2 napisał:
tylko jak przestac pic...
;]

sd

Well-known member
Buchów
22
hmm niechcem nikogo urazic ale forum może zalozyc każdy glupi
ale trzeba umieć je wypromować[nieuzywajac spamu na innych forach, czatach itp.]
spójrzcie na trawka.go stoi w miejscu

sd

Well-known member
Buchów
22
Szczerze to każda reklama czy w podpisie czy w jakimkolwiek temacie innej strony/forum bez wiedzy/zgody adminów to jest spam i nic tego nie zmieni.

D

delete

Guest
lubo napisał:
:farao:

Ten lizodup nade mną jest u mnie modem a tu się podlizuje. Nieładnie, nieładnie :D

Mnie nazywasz lizodupem heh slabo stwierdzam fakty jakie sa i swoje zdanie...
a jesli chodzi o te 2 forum to sam sie naprosilem do tego dzialam w dziale inne i mi to pasuje :D

P

pxr

Guest
trawka.go też nie jest takie małe, ale to co tam wypisują te dzieciaki... ehh żal... :pl:
Najbardziej mnie rozwala przyklejony topic z instrukcją Jak zdjąć z latarni HPS'a.

H

haszyszekk

Guest
Załozyłem u nich konto, żeby poczytać troche....
Jakoś u nich inaczej jest... taka atmosfera jakby projekt naukowy w podstawówce...
A co do forum marii i pomysłów :)
Na innych forach widze takie działy jak kupie/sprzedam... moze i tu by coś takiego zrobić? Nie wiem czy to będzie dobre, ale daje to jako sugestie do rozważenia dla władz wyższych ;) pzdr

R

Rider

Guest
bogusik2 napisał:
Na innych forach widze takie działy jak kupie/sprzedam... moze i tu by coś takiego zrobić? Nie wiem czy to będzie dobre, ale daje to jako sugestie do rozważenia dla władz wyższych ;) pzdr
ja jestem stanowczo na NIE, ponieważ [...] hehe powiedzmy że wychodzą z tego różne komplikacjie i niepomówienia, zruchane farjerstwo też może znależć w takim czymś swe miejsce do produkcji swych przerośnietych ambicji.

sd

Well-known member
Buchów
22
A co do forum tutaj trafic Haszysz wczoraj ;]
Mbit
stat.png

Maria z wczorajj
Kbit
stat2.gif

H

haszyszekk

Guest
Predazzo, masz całkowią racje... głupi pomysł zapodałem :) ale to każdemu sie zdarza :thumright: pzdr

R

Rider

Guest
SCuN, ludzie sa uzaleznieni od godziny 20... jak jakieś wampiry, o określonej poże, co za systematyczność chyba żyjemy w matrixie. Albo porostu to przez akcje "spotkania na czacie o 20... :D bogusik2, tez tak mam.

sd

Well-known member
Buchów
22
zrobiłem animowany napois w logu :D

sd

Well-known member
Buchów
22
uaktywnilem ikonke w prawym górnym rogu postu
icon_report.gif
pozwala ona zgłosić post do moderatora

a co do ssl to mamy juz dedykowane ip 85.13.251.185 ale ssl jeszcze coś nie mozemy zainstalowac ale nie dlugo dogadamy sie z providerem

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół