nasiona marihuany

nowy seedbank

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Rider

Guest
Napisz do breederów czy ci z tej stronki sa ich posrednikami a sie dowiesz czy dobry sklep

1

1tathc

Guest
jak ktoś sie dowie czy to dobry czy nie sklep niech napisze.bo sie napaliłem sie już dawno na Bob Marley's Best a dopiero teraz jest sie z nim spotkałem w polskim sklepie. :santa:

[ Dodano: 2006-09-27, 15:43 ]
tylko szkoda że niedojdzie w PL :pale:

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
bob marley ciekawe cudenko generalnie fajnie odmiany maja tam>:) moze to i nei lipa elo :thumleft:

B

blancik

Guest
Ja mam nasina dwuch odmian z tego sklepu, ale prosto z holandii, więc co do tu to niewiem, z tamtąd jak najbardziej ok, jedna mi zdechla, ale to bardziej z mojej winy :)

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Dołanczam się jak coś to piszcie ale jedno mnie zastanawia jeżeli już mieli kase na pestki to dlaczego sobie nie wykupili normalnego płatnego serwera i jakiejś normalnej domeny wyszło by im to nie całe 100 zł na rok biorąc jakiś serwer za 3 zł miesięcznie <hmmm> i ta sprzedaż tylko na sztuki a nie na całe opakowania tez mnie jakoś tak odrzuca no ale tak jak mówie spekulacje czekam na opinie :) Pozdro

[ Dodano: 2006-09-27, 22:38 ]
Ups sory na sztuki tylko w euro seeds :) Zwracam honor :D Pozdro

[ Dodano: 2006-09-27, 22:54 ]
UWAGA !!
Właśnie się dowiedziałem że taki breeder jak High Quality Label Seeds nie istnieje tak więc razczej na 99% wałek.Ale moge się mylić co do wałka bo breedera napewno takiego nie ma ;p

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Protektus napisał:
A on ma napisane High Quality Label Seeds a nie High Quality Seeds

przestań :tongue:

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nie ufam mu chociażby dlatego, że strone ma na darmowym serwerze. to wszystko wyjaśnia.

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
Nexer napisał:
nie ufam mu chociażby dlatego, że strone ma na darmowym serwerze. to wszystko wyjaśnia.

quakemind też ma stronę na darmowym serwerze,oszust? :thumleft:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Gazometer napisał:
quakemind też ma stronę na darmowym serwerze,oszust? :thumleft:
- najwidoczniej :sunny: joke

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
tylko quake sprzedaje 2 odmiany :jocolor: ten przy takiej ilości, na pewno zysk miałby większy i nie szczodrzył na domene.

D

delete

Guest
Big Bud Super Skunk
Nazwa Big Bud to nie przypadek - ta wspaniała roślina rodzi nawet do kilograma kwiatów pełnych doskonałej żywicy. Zwycięzca Cup Cannabis 1989.
Pochodzenie: Holandia
Genetyka: indica
Wzrost: średni
Plon: nawet do 1 kg z krzaka
Zbiory: październik
Okres Kwitnienia: 8 do 10 tygodni

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół