N
NaTaLcIa
Guest
Hejka
ostatnio dowiedziałam się od kolegi o pewnym nowym sposobie :jocolor: , aby zioło bardziej kopało... Od razu mówie ze nie wiem czy to prawda , czy jakaś bajka ale powiem wam o tym sposobie , moze ktoś z was już go wypróbował ??
Oto co jest nam potrzebne:
-torebka zwykła (taką jaką się ma na kanapki)
-woda gazowana (nie wiem czy moze byc gazowana z posmakiem np. cytryny czy tylko sama woda)
-jarania w szkiełku , tak normalnie
Wykonanie:
Nadmuchaj trochę torebkę (trzymaj ją tak aby nie wyleciało z niej powietrze)
Następnie odkręc butelkę z wodą gazowaną i koniec butelki wsadz do torebki tak aby powietrze dalej nie wylatywało i wlej do torebki trochę wody, nastepnie wypusc z niej powietrze tak aby została sama woda. Potem bierzesz duzego bucha marysi
(zaciagasz się normalnie) lecz dym ktory wypuszczasz ,wpusc do torebki z wodą. Trzymaj ją tak aby nie wyleciał dym, nastepnie pomachaj torebką aby dym wymieszał się z wodą. Potem to tylko ten dym z torebki wdychasz, trzymasz i wypuszczasz , ale juz nie do torebki. 
Cały proces wydaje się bardzo łatwy, ja dzisiaj go wypróbuje ale jesli ktos juz cos takiego robił to proszę o swoje zdanie
Jesli juz taki temat był to przepraszam ...
Jesli zrozumiecie to co napisałam jestescie swietni

Pozdro :cheers:
ostatnio dowiedziałam się od kolegi o pewnym nowym sposobie :jocolor: , aby zioło bardziej kopało... Od razu mówie ze nie wiem czy to prawda , czy jakaś bajka ale powiem wam o tym sposobie , moze ktoś z was już go wypróbował ??
Oto co jest nam potrzebne:
-torebka zwykła (taką jaką się ma na kanapki)
-woda gazowana (nie wiem czy moze byc gazowana z posmakiem np. cytryny czy tylko sama woda)
-jarania w szkiełku , tak normalnie
Wykonanie:
Nadmuchaj trochę torebkę (trzymaj ją tak aby nie wyleciało z niej powietrze)
Następnie odkręc butelkę z wodą gazowaną i koniec butelki wsadz do torebki tak aby powietrze dalej nie wylatywało i wlej do torebki trochę wody, nastepnie wypusc z niej powietrze tak aby została sama woda. Potem bierzesz duzego bucha marysi
Cały proces wydaje się bardzo łatwy, ja dzisiaj go wypróbuje ale jesli ktos juz cos takiego robił to proszę o swoje zdanie
Jesli zrozumiecie to co napisałam jestescie swietni
Pozdro :cheers: