akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Oświetlenie - latarki

Wyszukiwarka Forumowa:

ChocoMarocco

Member
Buchów
0
Siema, nie mam mozliwosci walnac lampy na prad w boxie. Trzeba mi jakas na baterie lub akumulator. Latarka LED nadaje sie ? prosze o jakies propozycje, pomysły :)

herb iron

Well-known member
Buchów
0
Latarka w boxie jako źródlo swiatła ? No to jest chyba jakis zart ...hahaha :pl::lol3:
jak nie masz mozliwosci korzystania z zasilonego gniazdka to wyjdz na dwor w sezonie 2013 i wysadz cos na dworze.
Co jeden to lepszy najpierw ktos chcial sadzic pod oświetleniem z telefonu teraz pod latarka, rece opadaja :zjarany:

żululu

Well-known member
Buchów
0
To jest jakas prowokacja, bana mu ! Ehh, ze tacy ludzie wogole istnieja.

SzalonySzaleniec

Well-known member
Buchów
0
Myśle, że jakbyś kupił dobre latarki, dające dużo światła to czemu nie?

żululu

Well-known member
Buchów
0
Najlepiej takie na korbke zamiast baterii. A juz wogole maras jak bys gola dupa poswiecil.

bialy0

Well-known member
Buchów
0
juz to widze , k*** znowu zapomnialem bateryjek wymienic:( , i nastepny temat czy jak zapomnialem wynienic bateryjek w latarkach i roslinki mialy 3 godziny swiatla mnie to sie cos stanie?

ChocoMarocco

Member
Buchów
0
ta ;P chcialem tylko sie dowiedziec czy da rade to jakos rozkminic a tu sam pojazd. koniec tematu..

Baq$$.

Active member
Buchów
0
najlepiej chyba podczepić 1 mocną świetlówke jak to ma być działający pc, przez zwykłą oprawke wlutować przez zasilacz albo władować lampke z duzym gwinten z świetlówką 32w, sam się nad czymś takim zastanawiam wmontuje chyba na tak małą powierzchnie ze 2świetlówki 20w, jak chcesz led to są też żarówki led z takim trzonkiem do oprawki cfla, tylko musiałyby mieć sporo diód pewnie takie od 30zł

series

Active member
Buchów
0
No co się dziwisz? Głupie pytnie, głupie odpowiedzi...
Rośliny potrzebują ciepla i światła, latarka Ci raczej tego ciepła nie dostarczy i chłopie ile byś musiał na baterie wydać :D
Tak jak kolega mówił, wyjdz w sezonie 2013 na dwor z tym, albo sprzedaj jak masz to latarką naświetlać bo szkoda pomidorków :spalony:

Papasmerf

Well-known member
Buchów
5
Przesadzacie^^:lol3:

Koleś po prost nie wie o co chodzi<rotfl>

Nie ma możliwości zasilania bateryjnego, mógłbyś wsadzić agregat ale to by kosztowała benzyna więcej niż warto !!! - liczyłem :p

Wiece dociągnij kabel lub wystaw je na słońce :crazy: powodzonka

---------- Aktualizacja posta 14:08 ---------- Czas poprzedniego posta 14:04 ----------

P.S. poczytaj na forum o oświetleniu - nawet te długie teksty;p

W praktyce nadają się lampy HPS o mocy od 150 W

Lub świetlówki kompaktowe - różne moce (zwykle trzeba ich kilka)

Ledy też ale cena....

Ledy może byś podpiął pod jakiś konkretny akumulator, ale to byś miał pewnie z 5h świecenia a kilka razy na dobę go nie naładujesz, czy podmienisz... i nadają się raczej na mniejsze powierzchnie ze względu na małą moc pojedynczej diody - PC boxy przykładowo.

brat Marian

Well-known member
Weteran
Buchów
64
Siema, nie mam mozliwosci walnac lampy na prad w boxie. Trzeba mi jakas na baterie lub akumulator. Latarka LED nadaje sie ? prosze o jakies propozycje, pomysły :)

Rozmawiając rozsądnie to ani baterie, ani akumulator w grę nie wchodzą, ale...
agregat prądotwórczy?? W "The Union" pokazywali growup z 9 wagonów kolejowych zakopanych pod ziemią gdzieś na Alasce napędzany ropą ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół