akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

!!!!!!!! Oświetlenie !!!!!!!!

Wyszukiwarka Forumowa:
M

MILKA

Guest
Zalezy to od wielkosci boxsa ale większośc bieże jak najtańsze mysle ze ta pierwsza z firmy osram może być patrz na to ile ma lumelów :!: a powino być min 6000lum zależy od wielkości!!!

S

sivy

Guest
Wiesz wilkośc pomieszczenia z donica , bedzie gdzieś koło 50x50 cm .

[ Dodano: 2005-12-15, 17:11 ]
no a jesli chodzi o lumeny to wiem ze im wiecej tym lepiej :mrgreen:

S

sivy

Guest
Jeszcze pytanko , czy UV tez moze być stosowany do "oregano" czy przeszkadza w czyms czy poprawia jego wzrost.

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
UV uzywane pod koniec kwitnienia moze troche zwiekszyc potencje

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
wypadalo by, nawet niechodzi juz o chlodzenie, ale poprostu wentylacja jest potrzebana roslinka do prawidlowego wzrostu

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
sivy napisał:
pomieszczeniu 45x35 wysokosc okolo 80 cm . tylko ze narazie bedzie stała blosko lamp ( ok 10 cm ) .

blisko lamp by było 2cm...ja mam od swietlowek ok 4-5 cm odleglosci sczyty...pozdr

S

sivy

Guest
Dobra a teraz najważniejsze pytanie zadane przezemnie ;
Macie jakieś dobre nasiona do polecenia (narazie dla poczatkujacych ) a gdzie mozen je kupic najtaniej . Bo wiece ceiżko załatwić to oregano ;)

S

Sed

Guest
Macie jakieś dobre nasiona do polecenia (narazie dla poczatkujacych ) a gdzie mozen je kupic najtaniej . Bo wiece ceiżko załatwić to oregano

www.cannabis.fr.pl za***isty sklepik nie wałują a odmiany to plecałbym dla początkującego Big Bud, Northen Light, Top 44

S

sivy

Guest
Oki , dziki za miłe porady , pochawle sie jak oregano zakiełkuje ;) nara niech moc bedzie z nami wszystkimi ;)

[ Dodano: 2005-12-23, 12:36 ]
:santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: HO HHO HHO . Wszystkiego najlepszego z Okazji świat . dużo prezetów i dużego drzewka ( nie konieczne choink i ) :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa: :santa:

S

sivy

Guest
Mam małe pytanie ,czy moge zaraz koło siebie zasadzić 4 nasionka .??

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
sivy, wszystko mozna tylko jaki chcesz efekt uzyskac?....mozna klony blisko siebie pod warunkiem ze bede krotko trzymane na veg...

[ Dodano: 2005-12-25, 16:09 ]
w ogole to temat o oswietleniu...jak ktos juz chce sie zapytac o sadzeniu to w innych tematach zwiazanych z sadzeniem... :evil: bo sie robi bajzel :!:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół