nasiona marihuany

Oświetlenie

Wyszukiwarka Forumowa:
P

Piżmak

Guest
Czyświetlówki energooszczędne PHILIPS 20W sa dobre do hodowli i ile musze ich miec aby oswietlic 1 roslinke?

G

Green

Guest
tak te zarowki sa dabre sa to jedne z leprzych zarowke energooszczednych jakie mozna u nas znalezc

a to ile ich musisz miec zalezy od wielkosci boxa takze najpaierw musisz ustalic jak duzy ma byc twoj box a potem kupujesz odpowiednia ilosc zarowek

M

marek

Guest
jak skąstruować świetlówke z podłączeniem do gniazdka albo może ktoś ma na sprzedaż proszę o radę

[ Dodano: 2006-01-20, 19:54 ]
Albo jak możne sobie szybko i tanio załatwić jakąś lampkę do hodowli ganjii bo nie mam żadnej lampki oprócz zwykłej od biurka ale czytałem że taka jest ostro hujowa !!!

M

MILKA

Guest
marek napisał:
jak skąstruować świetlówke z podłączeniem do gniazdka albo może ktoś ma na sprzedaż proszę o radę

[ Dodano: 2006-01-20, 19:54 ]
Albo jak możne sobie szybko i tanio załatwić jakąś lampkę do hodowli ganjii bo nie mam żadnej lampki oprócz zwykłej od biurka ale czytałem że taka jest ostro hujowa !!!

My uprawiamy a nie hodujemy

Na początek powiedz nam w czym uprawiasz jaki box masz takie jka ty masz żarówki się nie nadają mogą to być świetlówki lub lampy HPS o oświetleniu wejdź w kompendium i wszystko o oświetleniu najlepiej jak byś przeczytał mniej więcej całe forum i wtedy pytaj się co Ci tam jeszcze nie pasuje!!!

http://hyperreal.info/~emes/lumens/

U

Uriel

Guest
Ehh czemu tyle ludzi chce uprawiać 1 roślinke?? rozumiem że nie robimy tego na sprzedaż ale bardzo przyjemnie choduje się np: 3-4 i w tym każda innej odmiany ( ja naprzyklad hodowałem naraz Sante Marie , Ice Queen i White Widow- z tego WW okazał się chłopcem)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół