• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

O Automatach pewna historia

Wyszukiwarka Forumowa:

GreenRush

New member
Buchów
0
Witam mam do was pewna historie a mianowicie w swojej karierze konopnej postanowiłem pobawić się w automaty i co rok na jednym w sumie miejscu te same warunki mialem kilka odmian :
-Ak 47
-Lowryder 2#
-White russian

Tak white russianki porosly 3 indentyko zbite jak indyjki kopaly jak indyjki dlugo tam sie nie zbieraly do kwitnienia krepe jeden glowny top raczej tak okolo 45 cm kazdy. Ilosc z pojedynczego okolo 17g

Lowrydery2# mialem tego z 200 sztuk i powiem wam tak dla pczoatkujacego idealna rosnie taki krzaczek 40-75 cm i z niego zawsze mialem okolice 10-25 gram tez jeden glowny top moc tak bym dal 3.5/10 Przy lowrajderze rosną STRASZNIE LIŚCIASTE TOPY ~!!!~ co mnie bardzo wk***ia lecz u mnie sa tak oszronione ze nie oddzielam ich od topów przy obieraniu oczywiście te male :p

-Ak 47 Masakra ludzie wy to polecacie mialem F1 20 sztuk każda to inna jedna zbita druga jak czysta sativa jedne skonczyly juz kwitnąć innym jeszcze 4 tygodnie brakuje tym sativkowym Ale nie powiem bania lepsza niz lowryder 2# tak gdzies 5/10.
i Z tego wychodzi tez tak 10-20

Ale chcialbym poruszyc temat mialem jedna odmiane
Diesel Ryder x Hindu kush z gratisa automat
miał 85 cm taka wielka kula zbita i wyciagam z niego 80~ gram
I to sa te same warunki obczaicie sobie
Poszukuje własnie Diesel Ryder x Hindu w wersji automatycznej nie femi zeby porobic nasiona jak by ktos widzial gdzie to moge dostac?

T

Tusonik

Guest
Ale ty głupi jesteś... to za 5szt. Tak wiem... nie jest napisane w nawiasie jak przy pozostałych, ale wszystkie inne podobne w tej kategorii też są sprzedawane po 5szt. i sądze, że nawet średnio inteligentna małpa by się tego domyśliła. Ty widze masz z tym problemy.

Demolka

Active member
Buchów
0
Ale ty głupi jesteś... to za 5szt. Tak wiem... nie jest napisane w nawiasie jak przy pozostałych, ale wszystkie inne podobne w tej kategorii też są sprzedawane po 5szt. i sądze, że nawet średnio inteligentna małpa by się tego domyśliła. Ty widze masz z tym problemy.

Co się spinasz taki z ciebie wielki pan i inteligent pewnie IQ masz jak Einstein jeśli popełniłem błąd to nie znaczy, że jestem głupi raz kupowałem nasiona na f2seeds skoro było napisane, że za 1 nasiono to miałem prawo. Chciałem dobrze, a ty mnie dołujesz - zero z ciebie.

GreenRush

New member
Buchów
0
Ma ktos inny diesel ryder x hindu kush niz f2seeds.fr?

G

Gość

Guest
Napisz do seedbanku w którym dostałeś gratisa i wrzuć fotkę ku uciesze oka albo lepiej jak zetniesz smoke reporta postaw

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół