nasiona marihuany

O co chodzi ?

• Autor wątku pit-pawel1
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
P

pit-pawel1

Guest
Witam
byliśmy za***iście nakręceni na to żeby dzisiaj zapalić z wiadra a w dodatku kumpel przyniósł ciężki materiał :D
nabiłem sobie lufke, włożyłem do korka i zacząłem robić to co zwykle czyni się przy rozpalaniu szkiełka we wiadrze...niestety za ch*j nie chciało się rozpalić(był przeciąg na lufce), ani mi ani potem kumplowi ...tzn było trochę dymu w butelce ale nie tyle co zwykle :/ dużo mniej... zdecydowaliśmy się zapalić normalnie i wtedy już zaczeła się konkretna jazda.
odpowiedzcie mi na pytanie - Dlaczego ten gibsztyk nie chciał się rozpalić we wiadrze a przy normalnym paleniu odrazu się rozpalał? Dodam że cały sprzęt(tj. wiadro,butelka z korkiem i lufka) był dobrze przygotowany...

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
a paliliscie cale bud'y czy rozkruszone ?

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Sam bardzo lubie palic z wiadra wiec mam to opanowane perfekto i powiem szczerze ze to czy material jest rozdrobniony czy nie niema tu zadnego znaczenia bo nawet korek zupelnie bez przelotu da sie bez problemu rozpalic a wystarczy tylko troszke podgrzac boczne scianki cybucha jedyne co przychodzi mi do glowy to nieszczelnosc wiadra prawdopodobnie przy laczeniu fifki z korkiem przez co lapalo falszywe powietrze innego wyjasnienia nie widze :thumright:

D

Di-O

Guest
po pierwsze mogles nie uszczelnic dobrze ;p

po drugie mogles za szybko butelke do gory podnosic ;p

Z

ziomek_z_miasta

Guest
Do uszczelniania polecam namoczoną chusteczkę higieniczną albo kawałek papieru toaletowego (też namoczony). Wtedy bez zakrętki, namoczoną chusteczkę owinąć wokół szkła i wsadzić do szyjki butelki. Nic nie ucieka, z metody zakrętkowej nie korzystam bo za dużo jest pieprzenia z przepalaniem korka. Spróbujcie zapalić z 3 albo 5 litrowej butelki (trzeba mieć pojemne płuca albo zostawiasz resztę dymu swojemu ziomalowi).

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ziomek_z_miasta napisał:
z metody zakrętkowej nie korzystam bo za dużo jest pieprzenia z przepalaniem korka.

Biore male nozyczki takie jak do paznokci z ostrymi czubkami i robie otwor trwa to 10 sekund wkladam szklo i uszczelniam poxyliną i po klopocie jarac mozna tuz po uszczelnieniu po okolo 10 min poxylina twardnieje i masz szklo uszczelnione na dlugi czas :thumright:

Gryph

Member
Buchów
0
U Nas robi uszczelnia się tzw. zatapiaczem.
Po prostu odrywasz od korka ten plastik, który jest
na dole (ten co trzyma korek przed pierwszym otwarciem), podpalasz go i kapiesz naokoło rurki. Trwa to z 10 sekund a rurka jest uszczelniona i nic sie nie przedostaje :geek:

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hehe kup se lepiej silikon w paleczkach trwale i dobrze:)

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
A ja mam swoj specjal korek do wiadra z połówki korka od wina :) Jest idealni bo nic nie przepuszcza, a i lufke mozna bezproblemowo wymienic :) dziurke w nim zrobilem wiertłem od wiertarki ręcznie kręcąc- 0 problemów tylko trzeba dobrac wiertło o lekko mniejszej srednicy od rury. Nie trzeba nic uszczelniac, dobra jazda ;]

P

pit-pawel1

Guest
Shogo napisał:
a paliliscie cale bud'y czy rozkruszone ?

bud'y

a po za tym wszystko było dobrze uszczelnione...
pierwszy raz mi się coś takiego stało. Zawsze szło jak po maśle a tu lipa :p

Di-O napisał:
po pierwsze mogles nie uszczelnic dobrze ;p

po drugie mogles za szybko butelke do gory podnosic ;p

to niemożliwe bo kumplowi też sie nie chciało rozpalić, czy ciągnął wolno czy szybko...a potem to już daliśmy sobie spokój z wiadrem.

adehade

Well-known member
Buchów
0
proponuje cybuch z pazłotka :thumright:

może za mocno szkło nabite za słaby ogień itp....

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hmm to jak paliliscie budy, to juz nie wiem czemu wam nie chcialo sie rozpalic calkiem

S

sadam225

Guest
wszystko zalezy od zioła !!!

Mogłes trafic na odmiane zioła , tzw. Mari cue które jest jak to mówia wysokochemiczne i powoduje silne działanie ale niestety się cieżko pali . :ncool:

R

Raz

Guest
sadam225 napisał:
Mogłes trafic na odmiane zioła
albo na hyla mahyle po przodzie na 2 zgon na miejscu
pff co ty za bzdury wypisujesz, chemiczna odmiana?
słyszałem że chemia którą nasączają materiał dość ładnie się pali

P

pit-pawel1

Guest
jeśli chodzi o zapach to kur*ił z daleka ... aż odrzucało :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół