akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

O marihuanie.................

Wyszukiwarka Forumowa:

bobsk8

Well-known member
Buchów
0
Korwin-Mikke jak startował na prezydenta to mówił do młodzieży, że chce zalegalizować konopie, ale na prezydenta mu sie nie udało, dwaj bracia się wzięli za rządy i po sprawie. Może Andrzejq Lepper by poparł pomysł z legalizacją, minister rolnictwa z niego to może by rolnicy takie cuś hodowali i wzbogacali sie jakoś, a co do ministra zdrowia to nie przypuszczałem że Religa jest za ====> Brawo :thumright: <=======

Pedro

Well-known member
Buchów
0
Trzeba było głosować na Korwina ;) - chociaż z tego co sobą prezentował jakoś nie bardzo mi przypadł do gustu - zbyt porywczy i mało opanowany...
Religa mógł by podsunać jakiś projekt o depenalizacji :pr:
btw. @bobsk8 po co do mnie piszesz jak masz zablokowane pw ?!

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
bobsk8 napisał:
Korwin-Mikke jak startował na prezydenta to mówił do młodzieży, że chce zalegalizować konopie
on chcial zalegalizowac wszystko, nie tylko konopie.

bobsk8

Well-known member
Buchów
0
Shadow napisał:
bobsk8 napisał:
Korwin-Mikke jak startował na prezydenta to mówił do młodzieży, że chce zalegalizować konopie
on chcial zalegalizowac wszystko, nie tylko konopie.

No to fajnie by było, szkoda, że to nie on jest w rządzie. Z tego co widać jako jedyny jest konkretny w tych sprawach

1

1tathc

Guest
z kąd jest ten kawałek wiersza na początku??i z jakiej strony w książce??pozdro600 :queen:

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
1tathc napisał:
kąd jest ten kawałek wiersza na początku??i z jakiej strony w książce??
Ten kawałek jest z jakze interesującej i wciągającej trylogii H.Sienkiewicza ,, Potop'' tom III roz II polecam :pl:

D

delete

Guest
Mikke ma aż 1% poparcie, moi starsi na niego głosują, bo to jedyny człowiek normalny... Ktoś napisał ze za 10-20 laj nasze pokolenia będą u władzy, a czy ten co to pisał chciał by być polistykiem?? ; o bo w polsce polityk to odrazu ktos zły... Chociarz (ale nei wime czy to prawda) w usa politycy (przynajmniej niektórzy) są powrzechnie szanowani etc. niech szadoł czy freon (nie wiem czy nie pomyliłem nicku) się wypowiedzą, bo oni siedza w usa d

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół