nasiona marihuany

-+- O_o SERIA MALYCH PYTAN o_O -+-

Wyszukiwarka Forumowa:

ejeden

Well-known member
Buchów
0
Witam

sluchajcie :D

moj starszy ma w garazu 2 dupne swietlowy o dlugosci okolo 1,2m wydaje mi sie ze sa po 40w.

ile lumenow moze miec taka switlowa ?

Czy starczy to na veg chociaz ?

i czy moga byc w pionie bo boks w poziomie ma 80 cm ;/

Co wy na to ???????????????????????

Ogolem orientowalem sie w HPS jeszcze i zarowki takie jakie potrzebuje nie sa drogie, tylko potem ten statecznik i te inne pie****y sa jeszcze drozsze :D ale mam w domu halogen, ktos mi mowil ze nei moge go uzyc, ile taki halogen moze meic lumenow, i ewentualnei jak nei moge go uzyc :> czy moge wymienic zarowki tylko ??

Prosze o odpisy, pozdrawiam

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
chyba nie zadobry patent z daniem w pionie swietlowek gdyz roslina bendzie ci rosla wtedy w bok a nie w gore:)a skad my mozewmy wiedziec ile halogen moze miec lumenow jak nawet nie znamy jego mocy!!a z sietlowka to moze byc roznie bo jak piszesz ze dupiana:)-pewnie kolo 2tys lum!!Hps moze to i wydatek ale bawienie sie "co znajdziesz w domu" przy takim osprzecie ci nic nieda!wprost nieoplacalne plony do czasu i pracy przy roslinkach a przy hps bendziesz mial zbiory ktore nie tylko zwruca ci koszty wszystkigo ale dadza ci troche zarobic+ jeszcze troche ziolka na wlasne potrzeby:) wiec jak chcesz sadzic to wal hpsa albo z 4-5 swietlowek na 1 drzewko!!

ejeden

Well-known member
Buchów
0
hmm ... rozumie, chodz problemem jest forsa ... :p ale chyba sie postaram o tego hps za wszelka cene :p

Ale nie powiedzial mi nikt czy dalo by sie wymontowac halogenowi jego zarowe i wkrecic tam sodowa, hps ... halogen ma moc 400 W o_O ! ?? co o tym mysliscie ??

1

1tathc

Guest
ejeden napisał:
Ale nie powiedzial mi nikt czy dalo by sie wymontowac halogenowi jego zarowe i wkrecic tam sodowa, hps ... halogen ma moc 400 W o_O ! ?? co o tym mysliscie ??
nie da rady

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
durielek napisał/a:
chyba nie zadobry patent z daniem w pionie swietlowek gdyz roslina bendzie ci rosla wtedy w bok a nie w gore:)

a jakby wystawić po każdej stronie świetlówki to jak mogło by rosnąć?
heh rosla by na wszystkie strony tylko niew gore:)ale to nie za dobry pomysl wydaje mi sie:p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół