• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

"Obieranie krzaczka"

Wyszukiwarka Forumowa:

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hahaha i tak sie robie offtrop ;] a tak do tematu to wydaje mi sei ze nietrzeba "u***ywac" lisci, ale dla chcacego nic trodnego

pozdro

P

predator

Guest
Ja o***ałem prawie cały krzak z lisci i narazie jestem zadowolony roślinka troszke z***anie wygląnda ale jak zacznie się rozraztać to aszz miło popatrzeć :thumright:

A

august

Guest
Jak to ujołeś kochasiu "Chce ob***ać krzaka na łysą pałę" czy jakos tka nieche mi sie patrezc to to niema sensu a co będziesz później z tego miał??jKijek na ognisko?? :flower:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
foto monataż :D. Strasznie wygląda, hehe wyciągnięta w górę jak sekwoja w kilku cm doniczce.. ciekawe ile gr tam wysooooko jest hyhy :cheers:

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
10 gram i nie foto montaz ale ładny myk ciekawi mnie jak wyglądał układ kozeni w donniczce po wyciągnieciu planta

MASTERIO

Well-known member
Buchów
0
Pewnie na oknie uprawial ze tak sie wyciagnela ;]

R

Rider

Guest
Heh raz uprawiałem na oknie dwa krzaki bo nieweszły mojej kuzynce do boksa.Na tym samym oknie jedna roslina miała 1,5m a druga niecałe pół ;]

piotrek 736

Member
Buchów
0
ale liście powino się obcinać jak sie topy pojawiają i tylko te najmniejsze listki koło topów zostawić bo wtedy są mocnejsze topy raz tak zrobiłem zostawiłem tylko listki 2 cm ale jakie było palenie to WOW kto palił to chwalił czy to prawda że to poprawia siłę topów ?? bo nie jestem do końca przekonany czy to prawda ale chyba prawda bo z moich kolegów tak każdy robi. Please odpowiedźcie mi na to pytanie !!
pozdro

sd

Well-known member
Buchów
20
heh obieranie liści nie wzmocni mocy rośliny raz juz to zrobilem kilka lat temu mialem rośline pod folia i obok folii tą pod folia obrałem całkowicie zostawiajac małe listki na topach i nie miała ona wiekszej mocy ale roslinka w ciagu tygodnia - dwóch odzyskala mase listna na topach i wyglądała juz w miare :D
dodam ze roslina bez folii byla w polowie zapylona i tak miala taka sama moc ale mniej zielska.

EDIT
oto ta roślina poza folia była zfimowana gdzies przy 7 - partii lisci obok męski krzak
Na fotce początek września miala kolo 160cm
rośliny z pod foli mialem fotke ale gdzies w***alem hyhyhy
zzz.jpg

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół