• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

"Obieranie krzaczka"

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
10
nie moge zdecydowac sie co robic co bedzie korzystniejsze dla mojich plonow tzn sprawa wyglada tak moja roslinka zaczela kwitnac i ma mase malych szczycikow ktore schowane sa pod tymi glowneisjzymi zostawic je czy obicac te mniejsze to teoretycznie powinno wzmocnic rozwoj tych glowniejszych co za tym idzie wieksze bobki do tych nizej i tak nie dojdzie swiatlo i beda male niech sie wypowie ktos z wieksza praktyka z gory dziekuje, pozdrawiam :salut:

.ps o to ona
36.jpg

zaraza

Well-known member
Buchów
0
zawsze przycinam wielkie liscie i nie widze probleu z tym zwiazanym a wrecz przciwnie to co sie odslonilo ladnie i szybko pnie sie w gore tylko bez przesady zostawiam tak z 4 partie od gory pis

Buchów
10
ja mowie raczej o tych pierwszych partiach calkowicie zaslonioncyh do ktorych nie ma jak sie dostac swiatelko wrecz nie ma takich szansz :thumleft:

zaraza

Well-known member
Buchów
0
tak to nie za bardzo bo w ich miejsce pojawia sie szybko nowe lisciory porozciagaj ja sznurkami i poscinaj dolne partie tak do 4 3 pietra a zobaczysz efekty
pis

Buchów
10
ona juz zaczela kwitnac wiec naginanie nei jest wskazane ale dzieki za rady juz pobrywalem te mniejsze dolne szczyty lisci nie zamierzalem obrywac
pis&lis ;p

zaraza

Well-known member
Buchów
0
cooooooooo porozciagaj na sznurkach galezie i zostaw mode szczyciaki wy*** liscie mowie ci czlowiek

porto

Well-known member
Weteran
Buchów
0
normalnie roślina jest silna i aby wzmocnić najlepsze obetnij dolne te które mają małe szanse na danie jakiegoś plonu i ponaciągaj delikatnie te które można "uratować" przed zagładą cienia

zaraza

Well-known member
Buchów
0
dolen galezie cale a nie topy i naginaj ile sie da nie przjmuj sie jak cos penkie przywiazesz sznurkiem i sie zrosna

Buchów
10
zaraza napisał:
dolen galezie cale a nie topy i naginaj ile sie da nie przjmuj sie jak cos penkie przywiazesz sznurkiem i sie zrosna
yyyy :scratch: chyba zartujesz mam sie nie przejmowac jesli mi podczas kwitniecia peknie galazka (chyba nie przeczytales dokladnie albo niewiesz o czym mowisz :albino: ) :thumbdown: masz racje ;p nie powinnienem sie wtedy przejmowac bo to nic nie da a wiesz jak takie pekniecia odbijaja sie na plonie? roslina zamiast wkladac energie w budowe kwiatostanu kieruje ja w odbudowe tak to wyglada logicznie rzecz biorac w praktyce wychodzi podobie :tongue:

zaraza

Well-known member
Buchów
0
no nie wiem masz racje rob co chesz :thumright: :] poscinaj najlepiej wszytkie swierze odgalezienia bo po co ci one zostaw same liscie i galezie :thumright:

rooter

Well-known member
Buchów
0
Te "topiki" z dołu są do niczego, moim zdaniem najlepiej się ich pozbyć żeby energia szła w produkcję dużych topów. Co do obrywania liści nie widzę sensu chyba że zasłaniałyby topy. Jestem ciekawy czy rzeczywiście roślina na stresy typu obrywanie liści czy wbijanie zapałki reaguje zwiększoną produkcją żywicy, ale chyba nie miał bym serca tak katować ślicznotek.

Aha, i ładny krzaczor.

Chmiel

Well-known member
Buchów
0
Nie wiem czy ten sposób jest znany na forum ale gdzieś czytałem ze na 2 tyg przed ścinaniem wkłada sie wykałaczkę od szaszłyka w ziemie tak aby była obecna w łyku drzewka co powoduje wytwarzanie antyciał THC

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
bzdura - było na forum

zranisz rośline i zamiast kończyć flov będzie się regenerować.

Zawartość thc są cecha genetyczną którą można osiągnąć przy optymalnych warunkach.

S

Sławuś z council estate.

Guest
Wiem co robią sadownicy. Ci co mają sady z jabłonkami. Z każdego drzewka obcinają połowę gałązek z małymi jabłuszkami żeby roślinie soki poszły w tę połowę która zostaje... inaczej będą mieli mnóstwo małych kwaśnych owoców zamiast mniej a dobrych. wniosek jest oczywisty

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół