• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Obojniak?

Wyszukiwarka Forumowa:

4pac

Well-known member
Buchów
0
Witam,

Rolnicy chciałbym rozwiać swoje wątpliwości. Czy ta szmata mała została transwestytą czy tylko mi się wydaje i jest to normalny rozwój? :zjarany:

4pac

Well-known member
Buchów
0
To co w końcu? xD. Dodam, że generalnie kwitnie raczej normalnie :)

high head

Well-known member
Buchów
0
Vegi, sory ale ja tam nigdzie jajec nie widzę. Zdaje się być troche wyciągnięta ale ładna 100% panna.

4pac

Well-known member
Buchów
0
Ok to mi wystarczy, dziekówka :).
Żeby nie zakładać nowego tematu od razu zapytam jak rozwiązać problem z mieszczeniem się w boxie. Jako, że nie miałem za bardzo jak kontrolować wzrostu z braku obecności ta picza przestaje się mieścić na wysokość. Jakieś pomysły co zrobić?

cheapwine

Well-known member
Buchów
4
supercropping, lam lodyge :D bierzesz pomiedzy palce i zginasz az uslyszysz "pyk".

4pac

Well-known member
Buchów
0
ku**a xd. Coś mniej stresującego i mnie i pomidora? :smokee:

cheapwine

Well-known member
Buchów
4
0 stresu ziom, normalnie zginasz az slyszysz "pyk" i juz zrobione :D roslince tez to specjalnie nie przeszkodzi, ja robilem na poczatku flo i jest elegancko :)

high head

Well-known member
Buchów
0
Nagnij poprostu ten główny szczyt jak najbardziej sie da i po problemie ;)

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jezeli boisz sie lamac (co jest najlepszym rozwiazaniem) to mozesz wygiac najbardziej jak sie da - ale pamietaj, przesusz najpierw, pozniej naginaj

4pac

Well-known member
Buchów
0
Dobre chopoki...to za 2-3dni to zrobie bo dzis podlalem. Obym nie z***al !. Dzieki za pomoc...bez buchow bo jesio nie moge. Pozdro 700:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół