akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Obornik

Wyszukiwarka Forumowa:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
A dobrze bedzie jak od razu posadze nasionko na oborniku na guwnie gołębi i innych jakichs zwirzat Niż na ZIEMI zmieszanej z perlitem dolomitem ?? jak sadzicie :p

B

bobo

Guest
Na wsi ludzie wyworza obornik na pobliskie pola itp. Nie powino byc problemu ze skubnieciem odpowiedniej ilosci.
Mozna zastosowac taki manewr ze w marcu/kwietniu podrasuje ziemie owym obornikiem a w maju posadze roslinki :?:

macieq

Well-known member
Buchów
2
kaczor20
A dobrze bedzie jak od razu posadze nasionko na oborniku na guwnie gołębi i innych jakichs zwirzat Niż na ZIEMI zmieszanej z perlitem dolomitem ?? jak sadzicie Razz

nie bierz ptasiego gówna, bo tylko spalisz roślinke

M

MILKA

Guest
macieq napisał:
nie bierz ptasiego gówna, bo tylko spalisz roślinke

a skąd ty to wieszs wyjaśnij nam ja się na tym zabardzo nie znam więc wytłumacz!!!! ja do swojego raju najbiższego bede miał 200m a do najdalszego 5km nie bede się zapuszczał 50km bo nie znam takich terenów :!:

macieq

Well-known member
Buchów
2
ptasie gówno zawiera dużo chyba Azotu, tak mi tłumaczył pewien rolniki i nie należy tego podawać poniewarz spalisz każde drzewko

sd

Well-known member
Buchów
20
Wiadomo że ptasi obornik jest mocniejszy zresztą juz kiedyś stosowałemgo z kumplem z 5 lat temu na jjednej roslinie jak dawalismy około pół małej łyżeczki do herbaty na 2l butelke i odstawialismy ja na 1 - 2 tygodnie a potem nadawalo się do podlewania to roslina miala objawy lekkiego przenawożenia ale rosła pięknie ;] trzeba tylko uważać.

macieq

Well-known member
Buchów
2
każdy zrobi jak będzie chciał, ja tam ie będę ryzykował bo szkoda drzewka :)

B

bobo

Guest
Jak ktos sadzi w rejonach wiejskich to nie powinnien miec problemu. Akurat spolecznosc wiejska w tym czasie wywozi obornik na pola itp.
Zrywka lub wieksza siata i na wasz uzytek spokojnie powinno starczyc.
Co do dawkowania to nie mam zielonego pojecia :scratch: Metoda na oko...

V

vodka_manyak

Guest
Placuszkoff nie da się chyba przedawkować:) Co nie znaczy że można wysiać na samym gównie:p Krowiaki są jednak mało wydajne bo to w końcu tylko przetrawiony wegetariański shit. Lepszy jest kurzak. Ja nawożę lisim gównem od zaprzyjaźnionego właściciela fermy owych zwierzaczków (bogate w składniki mineralne bo karma dla lisów składa się ze zbóż i mięsa).

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Wszystkie kupy sa dobre nawet ludzka :D takze dobrze jest nasrac pod roslinke :> hehe zartuje oczywiscie ale moim zdaniem czy kurze czy konskie czy ni9edzwiedzie czy ku**a lisie czy jeden chuuj jest dobre :D wkoncu obornik :>

sd

Well-known member
Buchów
20
no ja zamierza m wykorzystac obornik gołębi i krowi bo do tych bede mial dostęp ;] zobacymy jak bedzie

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
No i teraz ptasia grypa jest hehe ...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół