Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
A dobrze bedzie jak od razu posadze nasionko na oborniku na guwnie gołębi i innych jakichs zwirzat Niż na ZIEMI zmieszanej z perlitem dolomitem ?? jak sadzicie
Na wsi ludzie wyworza obornik na pobliskie pola itp. Nie powino byc problemu ze skubnieciem odpowiedniej ilosci.
Mozna zastosowac taki manewr ze w marcu/kwietniu podrasuje ziemie owym obornikiem a w maju posadze roslinki :?:
kaczor20
A dobrze bedzie jak od razu posadze nasionko na oborniku na guwnie gołębi i innych jakichs zwirzat Niż na ZIEMI zmieszanej z perlitem dolomitem ?? jak sadzicie Razz
a skąd ty to wieszs wyjaśnij nam ja się na tym zabardzo nie znam więc wytłumacz!!!! ja do swojego raju najbiższego bede miał 200m a do najdalszego 5km nie bede się zapuszczał 50km bo nie znam takich terenów :!:
Wiadomo że ptasi obornik jest mocniejszy zresztą juz kiedyś stosowałemgo z kumplem z 5 lat temu na jjednej roslinie jak dawalismy około pół małej łyżeczki do herbaty na 2l butelke i odstawialismy ja na 1 - 2 tygodnie a potem nadawalo się do podlewania to roslina miala objawy lekkiego przenawożenia ale rosła pięknie ;] trzeba tylko uważać.
Jak ktos sadzi w rejonach wiejskich to nie powinnien miec problemu. Akurat spolecznosc wiejska w tym czasie wywozi obornik na pola itp.
Zrywka lub wieksza siata i na wasz uzytek spokojnie powinno starczyc.
Co do dawkowania to nie mam zielonego pojecia :scratch: Metoda na oko...
Placuszkoff nie da się chyba przedawkować Co nie znaczy że można wysiać na samym gównie Krowiaki są jednak mało wydajne bo to w końcu tylko przetrawiony wegetariański shit. Lepszy jest kurzak. Ja nawożę lisim gównem od zaprzyjaźnionego właściciela fermy owych zwierzaczków (bogate w składniki mineralne bo karma dla lisów składa się ze zbóż i mięsa).
Wszystkie kupy sa dobre nawet ludzka takze dobrze jest nasrac pod roslinke :> hehe zartuje oczywiscie ale moim zdaniem czy kurze czy konskie czy ni9edzwiedzie czy ku**a lisie czy jeden chuuj jest dobre wkoncu obornik :>
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.