akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

OBSIEJEMY POLSKE.

Wyszukiwarka Forumowa:
R

Rider

Guest
Sadziłem rosliny w takich odległosciach i warunkach , nic sie niezapyliło , wiec nietwierdz rzeczy w których trzymasz sie tylko teorii.W tym roku tez tak mam , najwczesniejsza roslina ma juz sporo jajek otwartych a jakos zapylonych kwiatów niezobaczyłem...

H

haszyszekk

Guest
urban napisał:
tylko teorii
Teoria jest ważna :) praktyki dużo nie mam, ale sądze ze lepiej zapobiegać niż leczyć...
chociaż zapylonej samiczki chyba nie da sie wyleczyć ;) pzdr

H

haszyszekk

Guest
Tak pomysł tak czy siak jest bardzo głupi :) jak sie nie ma pozwolenia to i zaprzemyslowke można beknąc. pzdr

Blehhh

Well-known member
Buchów
0
e tam nazekacie- tu chodzi o sadzenie w miastach, na osiedlach tam gdzie zwykle trawe się nie kosi i zeby rosła i *****e rzadzy babilonu pluły sobie w twarz dlaczego tak sie dzieje. Sam jade nie długo na pole prawdziewej samosiejki polskiej, która rośnie naturalnie w polsce. Wezme jak najwiecej nasion i bede sadził gdzie popadnie. Co do zapładniania innych roślin- stanie się wam coś jak bedziecie mieli kilka nasionek ? Już tak nie przesadzajcie

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
C!@zzz napisał:
Co do zapładniania innych roślin- stanie się wam coś jak bedziecie mieli kilka nasionek ? Już tak nie przesadzajcie

tak ku**a, zapylę sobie jakąś dobrą odmianą, a tu ni z gruchy ni z pietruchy pojawi się pyłek przemysłówki i nasiona będą z***ane.

B

blancik

Guest
Dzieciaki sobie poprostu nie zdają z tego wszystkiego sprawy. Dla nich coś takiego to "Alicja w krainie czarów" :pr:

Blehhh

Well-known member
Buchów
0
no dobra ale w tej akcji chyba chodzi o to żeby obsiewać duże miasta a nasze spoty są głównie poza miastami nie? Jak sadzicie na zadupiach jest o wiele wieksze prawdopodobieństwo że zapyli wam wasze cudowne krzaki jakaś sieja a nie typowa przemysłowka posadzona w mieście . Pozatym tak czy siak na 20 km to nie lata cały pyłek z krzaka tylko conajawyżej cześć która bedzie w stanie zrobić maks 10 nasion. Pozdr.

H

haszyszekk

Guest
C!@zzz napisał:
tylko conajawyżej cześć która bedzie w stanie zrobić maks 10 nasion
Z kąd możesz wiedzieć? jeżeli już to sie przyczyni do utrzymania delegalizacji. eh pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół