• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

oceńcie czy można już ciąć:)

Wyszukiwarka Forumowa:

man69

Well-known member
Buchów
0
Siemano Wszystkim. Przez ładną pogode jaka ostatnio była mój automazar dorósł. Ma ponad 70dni i już nie puchnie . Brązowe włoski są. i pytanie nadaje sie już do kosy?:harvest:

:zjarany:

marcysia

Well-known member
Buchów
0
mozesz sobie skubnac topka i zobaczyc czy moc ci juz pasuje czy jescze troche :)

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Dokładnie za***aj sztacha z sampla jesli pie****niecie ci bedzie odpowiadać to rżnij,jeśli nie to czekaj tydzień do 2max i juz na bank bedzie siekiera:)

Haszkomora41

Well-known member
Buchów
0
Nikt tak nie pomyślał, że zamiast próby, czy kopie można kupić sprzęt do doglądania trichomów i wiedzieć, że moc jest pełna/taka jak chcemy?
Gdzie :lol3: po chj, ja wynajmuję koneserów.

Twój automazar pewnie nie jest do ścięcia, na out rosną dłużej, po ilu dniach Ci zakwitł? <coolpalacz>

man69

Well-known member
Buchów
0
18 dniach , telepie ostro;p tne go dzis

---------- Aktualizacja posta 09-07-2012 00:41 ---------- Czas poprzedniego posta 08-07-2012 03:09 ----------

no i już poszedł pod nóż :D spróbuje dodać jakoś niedługo zdjęcia plonu:)

---------- Aktualizacja posta 10:09 ---------- Czas poprzedniego posta 00:41 ----------

jeszcze mam taki dylemat. bo ten automazar jest tak jakby mój i kolegi, no i mamy problem z tym jak to suszyć. ja uwazam ze pociecie na kawałki i na kartki papieru do jakiegos pudelka , nasypac ryz zeby wchłanial wilgoc i jazda a on chce cala rosline powiesic do gory nogami i czekac az wyschnie . ktory pomysl wydaje sie lepszy?

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
rowniez polecam ostatnio (3tyg tremu) z 1 sztuki wr lub ww auto nie wiem bo nie oznaczalem zrobilem wc a z 2 zwykle suszenie powie tak po wc ***alo glonami ale kopalo nprawde mocniej po bani i dymu z bonga wogole nie czulem takze naprawde polecam ;) dotego staff po wc lepeij sie pali i przepala przynajmniej taki moja odczucia ;)

Uchlak

Well-known member
Buchów
0
Pisz morda ile Ci tego wyjdzie :jaraczz:

man69

Well-known member
Buchów
0
ej jeszcze mam pytanie bo mam jeszcze 4 krzoki ale male . ostatnio ciagle sa te *****e burze i ciagle leje no i zeby one nei staly w wodzie to da sie cos zrobic zeby zwiekszyc szybkosc wysychania wody? no chyba ze to nie zaszkodzi roslinka:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół