Oceńcie wspomóżcie dobrą radą

Wyszukiwarka Forumowa:

Pastero Gametii

New member
Buchów
0
Siema początkujący grołwer tutaj

to jest moja druga próba outdora (pierwsza 3 krzaki został jeden i okazał się męski XD)

Teraz wysadziłem 3 Maroc od femaleseeds 2 Trance 2 Twilige od Dutch Passion i dostałem 5 gratisów white diamond wszystkie automaty

coś żółkną od spodu tak myślę że to brak azotu prawda to?
displayimage.php
[/URL][/IMG]
displayimage.php
[/URL][/IMG]
displayimage.php
[/URL][/IMG]
displayimage.php
[/URL][/IMG]

dziewczynki na spotach od 3 tygodni wczesniej dosyć długo potrzymane w domu

gleba 50/50 kupna i ze spota zamiast dolomitu dodałęm wapno granulowane a całe krzaczka po wysadzeniu podlałem Biohumusem Activ

Ziomale powiedzcie mi dać im Azofoski? słyszałęm że nie ma sensu podsypywać automatów

zaczynać im już trening robić??

kamilthc

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Tak azotu mało. Tylko nie przesadź z tą azofoską bo łatwo popalić. Automaty przecież też azotu potrzebują. Możesz im podać azot dolistnie
Trening to ty już dawno powinieneś robić

U

Usunięty 66767

Guest
Od razu do gleby z tym że uważaj żebyś nie złamał i najlepiej zrób to po podlaniu wtedy łodyga jest bardzie giętka.Pozdro<peace>

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Friko

Well-known member
Buchów
0
Od razu do gleby z tym że uważaj żebyś nie złamał i najlepiej zrób to po podlaniu wtedy łodyga jest bardzie giętka.Pozdro<peace>
Przed podlaniem. po podlaniu łodyga pompuje wodę i jest twarda przez co łatwo można ją złamać..

U

Usunięty 66767

Guest
Przed podlaniem. po podlaniu łodyga pompuje wodę i jest twarda przez co łatwo można ją złamać..
masz rację mój błąd

kamilthc

Well-known member
Weteran
Buchów
2
pewnie jakieś zabezpieczenie przed ślimakami tylko nie mogę wykminić jak to ma działać.
Pastero Gametii zdradź nam szczegóły

Pastero Gametii

New member
Buchów
0
tak tak to na ślimaki jest ma otoczyć łodygę że ślimaki sobie do niej nie dojdą bo na ich drodze stanie ten o to pierścień
ogólnie nawet nie wiem skąd znam ten patent ale juz to było przy pierwszej mojej próbie 3 lata temu

EDIT: i fakt ani jednego slimaka ani skutków jego obecności na roślinkach nie było

kamilthc

Well-known member
Weteran
Buchów
2
i niczym tego nie smarujesz tylko nakładasz ten kawałek butelki? U mnie na bank by coś takiego nie przeszło. Na każdym spocie od za***ania tych ślimaków, ale Snacol sprawdza się genialnie. Ostatnio jak byłem sadzić to sam nie mogłem uwierzyć ile tego było wkoło dołków (czarna ziemia z dołów na górze to był sam śluz). Szkoda że aparatu nie wziąłem to bym wam fotkę pokazał. Z roku na rok jest coraz gorzej, pogoda robi swoje i mnożą sięte k***y na potęgę

R

ruski wentylator

Guest
tak szczerze ja bym ta oslone ( która jest niopmazana, pomalowana jakims srodkiem anty slimakowym)zabral . A co po niej nie przejdzie do srodka ? niepotempiam patentu ale wolalbym cos sypnąć obok krzaka, ( nie pod krzak tylko gdzies blisko w trawie, jakiś krag usypal ...) , a tak widać z daleka " co to jest ".....od razu kogos to zainteresuje

Pastero Gametii

New member
Buchów
0
aa żeby ktoś to musiał zobaczyć to musiałby stać nad krzakiem a myślę że wykopany dół i krzak marihuany sam z siebie kogoś zainteresuje

EDIT: jutro odwiedzę dziewczynki, sprawdzę jak się czują i porobię wam więcej fotek bo co do jednego automata mam podejrzenia że już kwitnie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół