• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ocena automazara

Wyszukiwarka Forumowa:

botanik1989

Member
Buchów
0
Witam daje foty do oceny mam nadzieje że wszystko gra.
Roślinka ma około 2 mieś i mam jeszcze pytanie, ile mniej więcej do :harvest:

Pozdrawiam.

SaturnSeeds

New member
Buchów
0
Siema.No sympatyczny krzaczek powiem szczerze myśle ze jescze z 2 tygodnie i bedzie dobry ;) Pozdrawiam

jacko

Well-known member
Buchów
0
też mam automazarka, mam pytanie, czy obcinałeś jakieś liście?

mój wygląda tak na półtorej miecha [chyba tyle ma ]

jebaklesny997998999

Well-known member
Buchów
0
.

mozesz poobcinać trochę liści jak zasłaniają słońce topom ;] malutki stresik dla rośliny będzie ale na dobre to wyjdzie :)

RośnijMaleńka

Active member
Buchów
0
botanik1989: Wszystko wygląda dobrze i myślę, że dwa tygodnie to max, musisz je obserwować ;] Czym je podlewałeś na flo?

---------- Aktualizacja posta 19:10 ---------- Czas poprzedniego posta 19:04 ----------

jacko- Jasne, że możesz trochę liści wyciąć, ale bez przesady :) Pamiętaj, że to jest stres dla roślinki i musisz się uzbroić w asahi sl. Jak będziesz robił pierwszy oprysk z asahi to nie mieszaj go z innymi nawozami i rozrób to w proporcjach 1ml na 2L wody. Mała będzie się po tym dobrze czuła i trochę urośnie ;)

jacko

Well-known member
Buchów
0
a jak nie mam asahi sl to nie obcinać liści?

botanik1989

Member
Buchów
0
jacko - nie obcinałem liści, kilka odpadło po prostu takie wyciągnięte są i brak treningu.
RośnijMaleńka - podlewam go florovitem i czasem planton k

Peace.:smokee:
ps. Jacko fajnie sie zapowiadają twoje pomidorki

RośnijMaleńka

Active member
Buchów
0
botanik1989: też mam automazara w tym roku, ale na flo (czyli za jakiś tydzień) będę go podlewał Canna Terra Flores a na koniec kwitnienia ripenem, po wysuszeniu daj znać jaki będziesz miał plon, jestem ciekawy czy będzie różnica. Dodam, że w zeszłym roku wyciągnąłem ponad 50g^^

jacko: możesz obcinać, ale mała może się stresować i bywa, że spowolni rozwój. Najmniejsze opakowanie asahi

---------- Aktualizacja posta 12:14 ---------- Czas poprzedniego posta 12:12 ----------

Najmniejsze opakowanie asahi kosztuje 15zł i starczy Tobie na długo :)

botanik1989

Member
Buchów
0
RośnijMaleńka: ładny wynik ja osobiście mam 4 mazarki i 5x ak47, u mnie jest od 2 tyg idealna pogoda burz praktycznie nie ma więc plonik może być zadowalający tylko żeby taka pogoda się utrzymała.
Wrzuce tu jeszcze kilka fotek i końcowy wynik pozdro all.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół