• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ocena planta szczerze bo w ryj

Wyszukiwarka Forumowa:

GranCabra

Well-known member
Buchów
0
Witam
Chcial bym was prosic o ocene mojego planta. Chcial bym sie dowiedziec czy dobrze sie rozwija. Moim skromnym zdaniem jak na ten etap kwitnienia roslina wytwarza za mala ilosc triochimow. Wrzucam makro do oceny oraz zdjecia ogolne. O roslince nie wiem nic poniewaz nasiona pochodza z nieznanego zrodla a sam plant nie jest moj.:confused:

DSC00130.JPG

DSC00129.JPG

2012-08-13_11-21-28_663.jpg

D

delete

Guest
Moim skromnym zdaniem jak na ten etap kwitnienia roslina wytwarza za mala ilosc triochimow
Pewnie dopiero zaczyna, jeszcze się zdziwisz w dalszym stadium :sunny:

PS.wiesz że nie ładnie zabierać ludziom krzaki

Ostatnia edycja:

Gumis_

Well-known member
Buchów
0
@smokeweed123 Zakręciłeś na ostro widze.

GranCabra

Well-known member
Buchów
0
Dzieki za odpowiedzi

Nie zamierzam pod***ac tego planta jestem z polski a ten krzak rosnie w hiszpani gdzie wszyscy maja na to wy***ane:) Roslina jest w posiadaniu mojego kumpla.

Co do nawozu... Lejemy juz tydzien nawoz ATAMI na kwitnienie, a no i oczywiscie ripen przygotowany na koniec kwitnienia:)

Jestem pewien w 101% ze to nie pedal wiec kolega chyba sie troche pomylil albo za duzo spalil:zjarany:

paprotka

Well-known member
Buchów
0
za to jak nazwałeś topic będę Ci negatywa wszędzie wpie****ał;)

GranCabra

Well-known member
Buchów
0
Stary o co ci chodzi ku**a... Napisalem to dla zartu i ironia...
Wyluzuj troche, a jak chcesz to wstawiaj pod kazdym moim postem negatywa. Nie ja wyjde na idiote lecz ty:)

Baoab

Well-known member
Buchów
0
Paprotko, negatywy sa po to by w przypadku złego zachowania, szerzenia nieprawdy itp utęperować osobnika. Jesli w innym temacie napisze bardzo przydatną rzecz, też mu "wpie****isz" negatywa? Gdybym mógł nie wpie****iłbym Ci za tę wypowiedz negatywa bo nie mam tego w zwyczaju.. Co do tematu bardzo zaintrygował mnie tytuł i tylko dlatego tutaj wszedłem ;) Bardzo fajny chwyt i sposób aby ktoś szybko odpowiedział :) Pozdrawiam :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół