• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Oczki ;)

Wyszukiwarka Forumowa:

Grower

Banned
Buchów
4
Ja jak jestem zbakany i wchodzę do domu to przeglądam się w lustrze i jeżeli mam małe oczka to próbuje je jak najbardziej otworzyć i potem zasiadam przy kompie i zapuszczam muze ....a na mieście .....kaptur lub czapka z daszkiem i jest dobrze :lol:

battleangel

Well-known member
Buchów
2
Wiecie jaka jest dobra ściema z oczami jak sie ma czerwone a za 2 minuty będzie się gadało ze starymi? :p Ja kiedyś odrazu powtarzam ODRAZu po jaraniu przyszedłem do domu ;D patrze do lustra a tam oczy tak czerwone ze woóle białka nie bło widac, nie ma mowy zeby sie nie skapnęli ze coś jest nie tak:p No wiec szybko do WC biore mydło mydle reke otwieram szeroko oko i namydlam je.... szyczypało jak cholera a oczy zaczęły łzawić i zrobiły się jeszcze bardziej czerwone:D Przychodze a mama "co Ci się stało" a ja "mydło mi sie dostało do oka i się podrapałem i mi zaczęło łzawić" hehe weług mnie dobry wrkęt. Tylko lepiej nie robić tak codziennie:p bo stara sie może skapnąc ze coś nie tak :p:p pozdro ;)

Z

ziiba1

Guest
moim zdaniem to moze dobry pomysl ale troche hardcorowy ja używam kropli visine i nigdy nikt nie poznaje a co do tego że jak się walnie krople w oczy to faza schodzi nie zgodze się ja mam zawsze taką samą

siersciuh

Well-known member
Buchów
0
no ja nie mam z tym problemu bo starzy wiedza ze ja jaram ale jak nie wiedzieli to zawsze jadlem w h*j i przechodzilo ael po paru godzianach bo nie lubie tak przerywac bani bo to dla mnie marnotractwo ziola ale jak trza to trza teraz nie mam juz z tym problemu

sd

Well-known member
Buchów
20
hmmm ja niemam "czerwonych oczu" po paleniu jedynie czasami po ostrym zbakaniu bardzo lekko powiekszone zrenice. Czerweone oczy mam czasami jak pale na zjezdzie po czmochu[fetcie] i bardzo dóze zrenice.

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
je też po jaraniu nie mam czerwonych oczu a jaram od pół roku 2-3 razy w tygodniu.

battleangel

Well-known member
Buchów
2
Niektórzy poprostu po paleniu nie maja czerwonych oczu... nie wiem od czego to zalezy ja zawsze mam zcewone i to bardzo :p

A

Arti2784

Guest
Ja jak wpadam na chate u***any i starsi cos sie przy***ia do mnie ze dziwnie wygladam to zawsze mówie ze piłem i odpuszczaja i mam luz :mrgreen:[/b]

vokus

Well-known member
Buchów
0
ja tam też nigdy nie miałem czerwonych oczu nawet za pierwszym paleniem...za to bardzo rozszeżają mi się żrenice...tęczówka ma jakieś1.5 -2 mm

Kummeraz

Active member
Buchów
0
Ja nie mam z tym problemu jaram jakies 2 latka codziennie i oczy wygladaja ciagle tak samo :p starzy o tym nie wiedza ale za to jak wracam nie zbakany do domu to mowia ze jestem jakis nacpany :D

J

jar0

Guest
Visine sa takie sobie. Najlepsze sa Betadriny i Oculosany. Visine nie dosc ze chu**we to najdrozsze chyba...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół