• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Oczki ;)

Wyszukiwarka Forumowa:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
W niektórych aptekach upierają się, że betardin jest na receptę, zresztą na pharmindexie też ehehe. Może aptekarze przymykają oko na sprzedawanie kropelek, ftorl.

Byczek

Well-known member
Buchów
0
Jeżeli chodzi o czerwone oczy to da sie jakos wykrecic - ogladalem film u kolegi, bylem w kafejce internetowej itepe. Poza tym jest co najmniej z 5 rodzajów kropli.
Gorzej jest ze źrenicami które przez pierwszą godzine, dwie ma się mocno powiększone(zależy jeszcze jaki temat i jak sie za***iesz).

Ja raz wróciłem na chate bezpośrednio po jaraniu - ledwo widze na oczy - widac kawalek czerwonego i wielkie źrenice tylko... Stary wtedy kupił myszke nową i musiałem ją ku**a podłączać :p To był hardcore cały czas odwrotnie baterie wkładałem i miałem kłopoty z koordynacją ruchową - w koncu stary powiedział że jestem jakiś dziwny i że mam rozszerzone źrenice - na czerwone oczy nie zwrócił uwagi bo duzo przed kompem siedze i mam codziennie takie... Przypału na szczęście nie było zaczełem rozkminiać jakieś wykręty nie pamietam dokladnie co powiedziałem :p

Na szczęście odbyło się bez testów itepe... Od tamtej pory na fazie nie wracam w chate i wam też nie polecam jeżeli jesteście niepełnoletni bo mojego kumpla starzy wywieźli gdzieś za granice na Białoruś na odwyk... wrócił po pol roku nie jarał 2 tygodnie i wrócił do codziennego zajęcia i teraz go chce stara wywieźć jeszcze dalej bo znowu codzien na bani w chate wraca...

P

panstwodunskie

Guest
Niestety krople nie są takie fajne jak by sie wydawało ich cena najtańsze badziewie w aptece 4zł a te najlepsze na "zmęczone oczy" 14zł !! to juz wole piwsko kupić :thumright:

Ale jak rodzice sie po was upomna lub musicie wrocic do domu to najlepiej wypic mleko chociaz tez trzeba uwazac co sie jadlo bo moze byc :puker: ale mleko jest tłustei po problemie albo kupic pare pomaranczy lub wypic wode i po problemie

Krople to też przypal jak psiarnia trzepie lub starzy przyczają bo po co komu krople ... ? a pozatym po pewnym czasie krople sa o du*e potuc nie pomoga bo oczy sie przyzwyczają !

Fjuczers

Member
Buchów
0
U nas w aptece sa takie krople do oczu Świetlik kosztuja one 8 zl i sa cholernie skuteczne :tongue: A starczaja na jakies 12-15 zakropien.Tylko jest jedno ale; na opakowaniu pisze,ze trzeba je wykorzystac 10 dni po otwarciu buteleczki :scratch:

kater

Well-known member
Buchów
0
najlepszy moim zdaniem sposób to jak wracamy do domu to mówimy ładnie dzieńdobry i wchodzimy jak najszybciej do wanny lub do przysznica i oczywiście zamykamy się w łazience i mamy jeszcze (zależy ile chcemy siedzieć) mase czasu na wytrzeźwienie, bo woda najbardziej wyciąga, to samo na basenie, nigdy jak chodziłem do aqa parku najarany to niedotrzymała faza do godziny, zawsze schodzi, mleko też dobre, a krople te na b i visine są bardzo niezdrowe dla organizmu:( coś tam psują z soczewką chyba, najlepiej palić jednak bez konieczności gadania z rodzicem i w oddaleniu od cywilizacji, kiedyś lubiłem palić w tesco czy w innym hipermarkecie, bo wtedy ludzie są tacy śmieszni, ale jednak teraz wole zdecydowanie kompletnie odludne miejsce z jednym albo dwoma kolegami, nie trzeba się przejmować, można robić dosłownie wszystko a i z oczami nie ma w tedy problemu:) pozdro &)

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
U nas w aptece sa takie krople do oczu Świetlik kosztuja one 8 zl i sa cholernie skuteczne A starczaja na jakies 12-15 zakropien.Tylko jest jedno ale; na opakowaniu pisze,ze trzeba je wykorzystac 10 dni po otwarciu buteleczki
jaki z tego moral :) musisz duzo palic :]

lufas

Well-known member
Buchów
0
Betadrin i Visine są najlepsze ale ni za często. Trzeba stosowac wymiennie i wtedy kiedy naprawdę trzeba... wtedy po oczach nic nie zczają a poco jarać jak ma się zaraz z fazy wyjść :scratch: no bez sensu normalnie a poza tym to nawet jak oczy sa OK a nie ma się wprawy to i tak widac że ktoś z bakalandii wraca... no pomyślcie nie poznalibyście że kolo jarał nawet jak ma oczy ok?

PS za zaproszenie dziękuję próbowałem wejść ale...
siem pojawia info "Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie"

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
orzi napisał:
Są takie krople Visine, bez recepty
to są za***iste krople. Działaja od razu po zakropleniu oczu, a oczy są bieluśkie jak koszule z reklamy vizira !!! polecam :thumright:

vokus

Well-known member
Buchów
0
visine rulez ...mi też pomagają od razu ...są na zmęczone oczy i żadnych skutków ubocznych

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
joincik napisał:
je też po jaraniu nie mam czerwonych oczu a jaram od pół roku 2-3 razy w tygodniu.

Niektórzy poprostu po paleniu nie maja czerwonych oczu... nie wiem od czego to zalezy ja zawsze mam zcewone i to bardzo :p

Czerwoność :)D) oczu zależy od osoby, ja np nie mam jakiś mega za***anych białek, ale za to mam mega sine pod oczami jakbym miał nabite dwie pi**y.

K

kejtii

Guest
:D ja tez uzywam kropelek Betadrin i oczy od razu mi sie po nich robia bialutkie, tylko, ze niestety zeby je wykupic, to musze miec recepte. kiedys kupiałam Visine, sa bez recepty, ale za to nic mi nie pomogly. wiec wole pozostac przy Betadrin. ja tez mam takie uczucie ze jak zapale a potem zakropie, to mam wrazenie ze bania mi schodzi. dlatego wole palic wieczorami bo wtedy moi rodzice po całym dniu nie zwracaja uwagi na moje oczy :!: :)

strzala

Active member
Buchów
0
Moze mi ktos powie dlaczego mimo ze byłem zbakany miałem normalne oczy lecz miałem faze czy tak moze byc :p Moze jestem wyjadkiem :D

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
To co Ty patrzysz się w oczy jak jesteś zbakany? A może tak Ci się wydawało, że masz normalne :p

R

Rider

Guest
ja tez tak nieraz mam ze mon normal oczy po bakaniu, zawyczan nawet jak tony tego wypale to oczy wracaja do normal stanu po 1h faza trwa nadal.

strzala

Active member
Buchów
0
Blant napisał:
To co Ty patrzysz się w oczy jak jesteś zbakany? A może tak Ci się wydawało, że masz normalne :p

Tak chciałem zobaczyć jak pierwszy raz sie zbakałem jakie są czerwone bo kumpel miał hoternie patrze... a oczy bialutkie i taki nawyk patrzec w lusterko i zawsze widze białe oczy :bigsmurf:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół