Jeżeli chodzi o czerwone oczy to da sie jakos wykrecic - ogladalem film u kolegi, bylem w kafejce internetowej itepe. Poza tym jest co najmniej z 5 rodzajów kropli.
Gorzej jest ze źrenicami które przez pierwszą godzine, dwie ma się mocno powiększone(zależy jeszcze jaki temat i jak sie za***iesz).
Ja raz wróciłem na chate bezpośrednio po jaraniu - ledwo widze na oczy - widac kawalek czerwonego i wielkie źrenice tylko... Stary wtedy kupił myszke nową i musiałem ją ku**a podłączać
To był hardcore cały czas odwrotnie baterie wkładałem i miałem kłopoty z koordynacją ruchową - w koncu stary powiedział że jestem jakiś dziwny i że mam rozszerzone źrenice - na czerwone oczy nie zwrócił uwagi bo duzo przed kompem siedze i mam codziennie takie... Przypału na szczęście nie było zaczełem rozkminiać jakieś wykręty nie pamietam dokladnie co powiedziałem
Na szczęście odbyło się bez testów itepe... Od tamtej pory na fazie nie wracam w chate i wam też nie polecam jeżeli jesteście niepełnoletni bo mojego kumpla starzy wywieźli gdzieś za granice na Białoruś na odwyk... wrócił po pol roku nie jarał 2 tygodnie i wrócił do codziennego zajęcia i teraz go chce stara wywieźć jeszcze dalej bo znowu codzien na bani w chate wraca...