• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Oczki ;)

Wyszukiwarka Forumowa:
K

kejtii

Guest
:D mi tez sie czasami zdarza, ze mam biale oczy, natomiast moja kumpla zawsze ma biale i jej w sumie nie sa potrzebne kropelki :!: :)

kojot

Well-known member
Buchów
0
no dobra a jak zakrople oczy to tez przestana sie tak sweicic bo sie w***alem z baka u starych :/ i ojciec nic nie mowil na to ze czerwone bo mam od kompa tylko ze sie swieca jak psu jajka :/

Z

Ziutek

Guest
No właśnie najgorsze moim zdaniem w kropelkach jest to, że oczy jeszcze bardziej się świecą, z tym jest zawsze największy przypał.

kojot

Well-known member
Buchów
0
wiec wychodzi na to ze niema sensu zakraplac bo jeszcze bardziej widac :/ bo czerwone se moga byc :p nie znacie moze jakiegos sposobu na te szklenie oczu ?

K

kejtii

Guest
:D mi na szczescie nie szkla sie za bardzo. natomiast moi rodzice o wiele szybciej zauwaza czerowne niz to z sie troche blyszcza :!: :)

Z

Zordon

Guest
A ja mam wy***ane... moja matka twierdzi ze bralem, palilem, pilem i gwalcilem nawet jak jestem trzezwy wiec mam ja w dupie :D :D :D takie mam oczka :p

S

Scoin

Guest
faktycznie, oczy zawsze stwarzają problem dlarego ja po bakaniu wracam do domu dopiero wtedy, kiedy mi zejdzie :cheers: ja nie korzystam z żadnych kropli do oczu bo jakos mi szkoda kasy na nie :geek: :thumleft:

[ Dodano: 2006-03-27, 17:05 ]
heh Zordon mam podobnie do Ciebie, tylko że u mnie starszy mnie o cos podejrzewa po moim powrocie ZE SZKOŁY :D :thumright: ale spoko ważne że mamusia trzyma moją stronę ;]

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
polecam krople Lacrimal, kosztują 8 zł za 2 buteleczki lub Artelac za 15 zł.

Obydwa środki są skuteczne ;] Ja ich nie używam, bo nie muszę ,ale moi znjomi tak i bardzo sobie je chwalą.

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Ja kiedyś jak przychodziłem i nic nie paliłem, piłem , wciągałem to mama mówiłam mi , że coś brałem.

S

Scoin

Guest
Nom serio jak przychodzę zbakany do chaty to nic sie nie mnie czepiają :D nawet z nimi pogadam, a czasem jest taka akcja że przychodze całkowicie trzeźwy do chgaty i mnie oskarżają o ćpanie :) i picie :p

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
I to jest właśnie znajomość narkotyków przez wiekszość rodziców. Może lepiej, że tak jest?

jaracz

Well-known member
Buchów
0
Ja zawsze jak przychodze do domu zbakany to mam czerwone oczy jak h*j ale to nic....zawsze ale to zawsze jest tak że wpadam do domu zbakany to ściągne buty, kurtke i odrazu ide do kuchni gdzie siedzą starsi żeby sie napić wody. Wtedy sobie z nimi pogadam z 5 minut i ide zadowolony do domu że nie mam przypału.

tylko ostatnio coś starsza mi gada że klejem ode mnie wali :geek: czy marihuana wali klejem ? :D

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
HAHHAHAH marihuana pachnie jak taka przyprawa i ma bardzo mocny i ostry zapach... ja wlasnie mam nowiutkie od 2 godzin posiadane 5g skruszylem je i do 5 pakietow:D teraz jestem na kosmicznej fazie :D

:flower: :queen: :thumright: :flower: :queen: :thumright: POZDRO DLA PALACZY BEZPRZYPAŁOWYCH !!

D

delete

Guest
a mi nieprzeszkadzaja takie oczka heh podobaja mi sie :p a zreszta jak juz pisalem w jakims innym temacie gdy zachodze zduty do domu to mama tylko mowi ze juz pewnie pilem i jestem nieco pijany :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół