Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
no dobra a jak zakrople oczy to tez przestana sie tak sweicic bo sie w***alem z baka u starych :/ i ojciec nic nie mowil na to ze czerwone bo mam od kompa tylko ze sie swieca jak psu jajka :/
wiec wychodzi na to ze niema sensu zakraplac bo jeszcze bardziej widac :/ bo czerwone se moga byc nie znacie moze jakiegos sposobu na te szklenie oczu ?
faktycznie, oczy zawsze stwarzają problem dlarego ja po bakaniu wracam do domu dopiero wtedy, kiedy mi zejdzie :cheers: ja nie korzystam z żadnych kropli do oczu bo jakos mi szkoda kasy na nie :thumleft:
[ Dodano: 2006-03-27, 17:05 ]
heh Zordon mam podobnie do Ciebie, tylko że u mnie starszy mnie o cos podejrzewa po moim powrocie ZE SZKOŁY :thumright: ale spoko ważne że mamusia trzyma moją stronę ;]
Nom serio jak przychodzę zbakany do chaty to nic sie nie mnie czepiają nawet z nimi pogadam, a czasem jest taka akcja że przychodze całkowicie trzeźwy do chgaty i mnie oskarżają o ćpanie i picie
Ja zawsze jak przychodze do domu zbakany to mam czerwone oczy jak h*j ale to nic....zawsze ale to zawsze jest tak że wpadam do domu zbakany to ściągne buty, kurtke i odrazu ide do kuchni gdzie siedzą starsi żeby sie napić wody. Wtedy sobie z nimi pogadam z 5 minut i ide zadowolony do domu że nie mam przypału.
tylko ostatnio coś starsza mi gada że klejem ode mnie wali czy marihuana wali klejem ?
HAHHAHAH marihuana pachnie jak taka przyprawa i ma bardzo mocny i ostry zapach... ja wlasnie mam nowiutkie od 2 godzin posiadane 5g skruszylem je i do 5 pakietow teraz jestem na kosmicznej fazie
:queen: :thumright: :queen: :thumright: POZDRO DLA PALACZY BEZPRZYPAŁOWYCH !!
a mi nieprzeszkadzaja takie oczka heh podobaja mi sie a zreszta jak juz pisalem w jakims innym temacie gdy zachodze zduty do domu to mama tylko mowi ze juz pewnie pilem i jestem nieco pijany
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.