• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Oczki ;)

Wyszukiwarka Forumowa:
K

kejtii

Guest
orzi napisał:
polecam krople Lacrimal, kosztują 8 zł za 2 buteleczki lub Artelac za 15 zł.

Obydwa środki są skuteczne ;] Ja ich nie używam, bo nie muszę ,ale moi znjomi tak i bardzo sobie je chwalą.

:D a te kropelki sa tak dobre jak Betadrin :?:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
A ja wam cos powiem :D

Ostatnio siedzimy w swiatecznym gronie cala rodzinka z 15 osób a ja przychodze zdo stołu po trzecim bongu zmasakrowany. Siadam a po kilku minutach mama do mnie "ale ty masz te ślepia czerwone" moj kuzyn z ktorym montowalem powstrzymal sie od beki a ja wyszedlem z smieszkiem do kuchni..wczoraj mama mi kupila krople :D
nazwa to Berberil(dla komputerowców rodzaj jakiś :sunny: ) hehe bk :queen:

D

detektyw rutkowski

Guest
teraz są chyba trzy rodzaje kropelek visine na różne objawy :farao: :cat:

zielarzz

Member
Buchów
0
Ja używałem już 2 rodzajów kropli: Starozolin (drogie,lecz nie wiem dokładnie ile) i Dicortineff.
U mnie zawsze po zakropieniu oczu schodzi całkowicie bania,dlatego używam ich tylko w extremelnych sytuacjach.Z zakrapianiem przed paleniem nie próbowałem więc nie wiem.
Ogólnie polecam krople Starozolin,drogie ale efekt jest bardzo dobry,możemy iśc bez przypału do domu.

K

kejtii

Guest
:D ja uzywam Betadrin, zawsze mi pomagaja, tylko ze sa dosc szkodliwe na oczy :!: :)

C

CU

Guest
Betadrinu nie polecam bo jednak ma sporo skutkow ubocznych... Visine pozornie drogie, lecz butelka duza bardzo przyjemne dzialaja wrecz kojaco na zmeczone i czerwone od komputera oczy:) brak efektu oczy nie od twojego ciala, szkliste itp calkowicie naturalne polecam:)

romper

Member
Buchów
0
no własnie-duzo slyszalem o skutkach ubocznych po czestym zazywaniu betadrinu....mozecie powiedziec o jakie skutki chodzi? bo troche sie o to martwie,poniewaz bardzo czesto jestem zmuszony brac betadrin (na fazie mam kompletnie za***ane oczy i zeby sie starym pokazac musze wziasc krople- a pale praktycznie codziennie od paru miesiecy)
Narazie nie odczuwam zadnych skutkow ubocznych :)

K

kejtii

Guest
:D ja słyszałam ze nie wolno uzywac betadrin wiecej niz jeden raz, bo po roku koles musiał nosic okulary :!: :)

G

glan

Guest
betadriny

kumpel kupił w aptece betadrinki bez problemów 2 opakowania za 12 zeta chyba, la faktycznie jak za czesto uzywasz to masz efekt zmeczonych oczu bez palenia. po za tym jak sobie zakropliłem to szczypało, a z reszta po co palic skoro sie chcesz ukrywać??

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
glan napisał:
a z reszta po co palic skoro sie chcesz ukrywać??
Nie wszyscy mają tak wylajtowanych starych jak ty, niektórzy potrzebują po to by przed nimi ukryć ze sie jest pod wpływem :queen: bo inaczej mieli by troszeczkę prze***ane. Rozumiesz?... :/

D

dipe

Guest
Dzisiaj dostałem Oculosan. Pamiętam ,że na alergię mi pomagał. A ktoś wie czy po paleniu jest również tak skuteczny?

K

kejtii

Guest
:D ja po betadrin mam coś takiego, ze jak rano wstaje to mam tak czerwone oczy, ze masakra. no i juz widze, ze mam skutki uboczne od zbyt czestego uzywania, psuje mi sie wzrok no i czeste łzawienia. ale za to pomaga mi na bombie :!: :)

J

Jose

Guest
Nie wiem czy jest to wina kropelek czy raczej domena wieku że mój wzrok też zaczął się pogarszać. Znalazłem na to dobry sposób--->nie używam kropelek. Często mam zmęczone oczy więc i tak nie podpada (mam taką nadzieję). Przeważnie zostaję trochę dłużej w towarzychu albo idę w kimę tak żeby nikt nie widział ale przeważnie po 3 godz. oczy mam już normalne. Jeśli chodzi jednak o kropelki to raczej wszystkie które pojawiły się w tym temacie dają 100% efekt.

M

MarcelWoods

Guest
Ja osobiście używam kropelek Bedatrin ale skoro mówicie ze to źle działa na wzrok to sie od nich powstrzymam i zakupie cos innego.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół