• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Oczki ;)

Wyszukiwarka Forumowa:
P

Pyski

Guest
betadriny owszem działaja zle na oczy ale jesli stosuje sie e dobrze znaczy kropi mała kropelke a ni robi sie sobie moze na oku to tez mozna je używac :queen: a co do tyh czerwonych oczy rano to nie jest od kopli poprostu rub sobie kilkudniowa pzrerwe i potem bedzie nowu normalnie :thumright:

Z

zielskogłowy

Guest
Ja pale juz z 6-7 lat i mam tylko jeden sposób na rodziców,ciotki itd.
przez okres około jeden dwa lata robiłem tak:
na początku paliłem np 2strzały i specjalnie gadałem z ojcem matka itd i rozmawiałem tak jak na trzezwo potem zwiększałem dawke hehe a teraz gawędze z ojcem prawie jak na trzeżwo i mysle że niewie kiedy jestem u......
kwestia czasu każdy się zmienia z wyglądu to działa na tej zasadzie ale napewno nie każdemu się to uda pozdro

R

RaV THC

Guest
ja jak pale to nie uzywam na ogol kropelek ale mamy z kumplami zawsze na wszelki wypadek jakby ktos mial isc nagle na chate bo stara dzwoni czy cos wtedy robimy mu przeglad jak wyglada ia czy ma upizgane oczy :p i wtedy se zakrpala :) tylko nie raz jest tak ze nikt nie wie czy dobrze wyglada czy zle hehe :p i wtedy zakrapla na wszelki wypadek :rendeer:

LOWRYDER

Well-known member
Buchów
1
Co to ku**a są oczki?! Nauczcie się pisać po polsku!

A co do tematu, to lepiej się nie pokazywać niepowołanym ludziom w stanie skośnookim.

Aurax

Well-known member
Buchów
2
hehe ćpuny myślą że są nie widoczni prędzej jak zakroplisz to sie skapną bo będa takie szkliste te oczy

winstrol

Member
Buchów
0
moze juz wiecie ale napisac nie zaszkodzi, otoz bardzo dobre sa betadriny do oczu sa tanie i co najwazniejsze mozna je kupic na sztuki czyli wziasc jednaą buteleczke, trzeba poprostu poprosic tak w aptece ale w nie wszystkich aptekach daja je bez recepty

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
winstrol, je**c koksy mam 117kg które wypracowałem dobrym jedzonkiem oraz odpowiednią suplementacją,(palenie wzmaga u mnie łaknienie dośc poważnie) :pr:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół