• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Od jasno zielonego do żółtego.Wszystkie szczyty nabierają takich kolorów w czym problem???

Wyszukiwarka Forumowa:
X

xaxzxnxe

Guest
Witam. Roślinka to master kush od DP . problem pojawił się w momencie gdy tem. miedzy dniem a nocą drastycznie się zmieniła przez ubiegłe dni na out. według mnie jest to niedobór siarki jednak wole spytać bardziej doświadczonych .Roślina już jest w pomieszczeniu pod 600W hps . dodam że zmieniłem jej fotoperiod na 12 -12 ponieważ nie zależy mi już na jej wzroście a na doprowadzeniu do kosy.
ph 6.2 gleba i nawozy od canna . W czym jest problem waszym zdaniem?????

Kapiszonn

Well-known member
Buchów
0
Sory nie przeczytałem wypowiedzi do końca, zasugerowałem się tytułem i zdjęciami, do skasowania.

X

xaxzxnxe

Guest
sorki za zaśmiecanie forum i prośba o skasowanie tematu .
odpowiedź to niedobór siarczanu magnezu . Najlepiej stosować dolistnie.
mam nadzieje że zanim wątek zostanie skasowany pomoże jeszcze nie nie jednej osobie . Z FARTEM !!!!

Little_Grower

New member
Buchów
0
Jeśli można spytać jak często stosowałeś i w jakim stężeniu? Jak rozumiem używałeś soli epsom czyli soli gorzkiej?

Buchów
0
Siema, mam identyczny problem jak kolega, znacie może jakiś tani, dobry i łatwo dostępny siarczan magnezu? Jak go dozować? Proszę o odpowiedz.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół