skoro zadaje te pytania to pewnie dlatego, ze nie moglem znalesc na nie odpowiedzi
czesto piszecie noobkom, uzyj funkcji szukaj, albo poczytaj troche forum, prawda jest taka, ze nawet nie wiem jak tego szukac, co mam wpisac? 12/12 plony? oto co mi znajdzie:
-Seed.pl
Nowo powstały sklep!
-Dolomit
-FOTO GRA !!
-Wszystko na każdą litere
-Znalazłem foto z mojej pierwszej uprawy
to sa przyklady, nawet jesli znajde temat
-Przyklejony: Początkujący zadaj pytanie
jestes poczatkujacy...masz pytanie..wal tutaj nie zakldaj nowych tematow...
to i tak ma on 57 str, wiec nie jest tak latwo
z innej beczki, wczoraj probowalem znalesc co to jest herm, dla niektorych banalne, ale jednak nie wiedzialem ocb. wpisuje 'herm' i wszedlem m in do:
- Pytanie o Herma
- hermy
- Sens zapylania?
- jak to jest z tymi hermami?
-Płeć???
wszedlem rowniez do 'Początkujący zadaj pytanie', ale znudzilo mi sie po 10 min przegladanie stron -_-' dopiero przypadkiem zobaczylem takie cos jak 'Hermafrodyta', wpisalem szukaj i znalazlem temat bogusika w kompendium, wielokrotnie powtarzaliscie 'herm, hermy, herma' itp, ale nigdzie nie bylo definicji, po wpisaniu szukaj znalazlo tematy, gdzie glownym watkiem byly hermy, ale nigdzie definicji, calosc zajela mi chyba z godz, pewnie niektorzy znalezli by to o wiele szybciej, ale widocznie nie jetem na tyle bystry
przeczytalem juz wiele artykulow, ale na prawde ciezko jest czytac w kolko to samo szukajac odpowiedzi na to jedno pytanie, na ktore odpowiedz 'gdzies umknela'
nie zrozumcie mnie zle, chodzi mi o to, ze poczatkujacym czasem jest na prawde trudno, a opcja szukaj nie zawsze daje porzadane efekty, wiem, ze nie mozecie odpisywac za kazdym razem, bo wtedy na forum zrobilby sie wielki smietnik, ale jesli to czego szukam jest w jednym miescu, a wyskakuje mi z 20 tematow po 20 stron to az odechciewa sie czytac..