nasiona marihuany

od razu 12/12?

Wyszukiwarka Forumowa:

biohack

Well-known member
Buchów
1
e tam zmutowała i o to chodzi:) :pr: i powiem tak gdybym miał kase to nic mi niejest na przeszkodzie a to co mam to hoduje dla przyjemnosci :thumright:

[ Dodano: 2006-08-22, 09:46 ]
i to nie jest herma hermy juz mialem i wiem jak to wygląda :pr:

Malinowy Raper

Well-known member
Buchów
0
wracajac do tematu, jesli ustawie od razu 12/12 to jak rozpoznac plec? czy jesli wytwarzaja sie kwiaty i pylek to moze dojsc do zaplodnienia zanim rozpoznam plec? czy taka roslinka bedzie duzo slabsza?

tak przy okazji (ostatnio wywalili to do smietnika), czy jesli mam samych facetow to moge ich wychodowac i normalnie spalic? sa slabsi bo wytwarzaja pylek, czy wywala sie ich tylko dlatego, bo zapladniaja kobitki?

ps- jestem poczatkujacym growerem :wink:

B

blancik

Guest
Malinowy Raper napisał:
wracajac do tematu, jesli ustawie od razu 12/12 to jak rozpoznac plec? czy jesli wytwarzaja sie kwiaty i pylek to moze dojsc do zaplodnienia zanim rozpoznam plec? czy taka roslinka bedzie duzo slabsza?

jabolowy ludku! nie przesadzaj i się zastanów.

tak przy okazji (ostatnio wywalili to do smietnika), czy jesli mam samych facetow to moge ich wychodowac i normalnie spalic? sa slabsi bo wytwarzaja pylek, czy wywala sie ich tylko dlatego, bo zapladniaja kobitki?

wywalasz bo w 18-tym tygodniu flo rośliny męskie stają się mięsożerne

ps- jestem poczatkujacym growerem :wink:

i co w związku z tym???

G

Green

Guest
Malinowy Raper napisał:
zadaje glupie pytania :thumleft:

to przestan pytac a zacznij czytac forum ciezko przesledzic wszelkiego rodzaju poradniki na forum czy tez na stronie ??

Malinowy Raper

Well-known member
Buchów
0
skoro zadaje te pytania to pewnie dlatego, ze nie moglem znalesc na nie odpowiedzi

czesto piszecie noobkom, uzyj funkcji szukaj, albo poczytaj troche forum, prawda jest taka, ze nawet nie wiem jak tego szukac, co mam wpisac? 12/12 plony? oto co mi znajdzie:
-Seed.pl
Nowo powstały sklep!
-Dolomit
-FOTO GRA !!
-Wszystko na każdą litere
-Znalazłem foto z mojej pierwszej uprawy

to sa przyklady, nawet jesli znajde temat
-Przyklejony: Początkujący zadaj pytanie
jestes poczatkujacy...masz pytanie..wal tutaj nie zakldaj nowych tematow...

to i tak ma on 57 str, wiec nie jest tak latwo

z innej beczki, wczoraj probowalem znalesc co to jest herm, dla niektorych banalne, ale jednak nie wiedzialem ocb. wpisuje 'herm' i wszedlem m in do:
- Pytanie o Herma
- hermy
- Sens zapylania?
- jak to jest z tymi hermami?
-Płeć???

wszedlem rowniez do 'Początkujący zadaj pytanie', ale znudzilo mi sie po 10 min przegladanie stron -_-' dopiero przypadkiem zobaczylem takie cos jak 'Hermafrodyta', wpisalem szukaj i znalazlem temat bogusika w kompendium, wielokrotnie powtarzaliscie 'herm, hermy, herma' itp, ale nigdzie nie bylo definicji, po wpisaniu szukaj znalazlo tematy, gdzie glownym watkiem byly hermy, ale nigdzie definicji, calosc zajela mi chyba z godz, pewnie niektorzy znalezli by to o wiele szybciej, ale widocznie nie jetem na tyle bystry

przeczytalem juz wiele artykulow, ale na prawde ciezko jest czytac w kolko to samo szukajac odpowiedzi na to jedno pytanie, na ktore odpowiedz 'gdzies umknela'

nie zrozumcie mnie zle, chodzi mi o to, ze poczatkujacym czasem jest na prawde trudno, a opcja szukaj nie zawsze daje porzadane efekty, wiem, ze nie mozecie odpisywac za kazdym razem, bo wtedy na forum zrobilby sie wielki smietnik, ale jesli to czego szukam jest w jednym miescu, a wyskakuje mi z 20 tematow po 20 stron to az odechciewa sie czytac..

B

blancik

Guest
Malinowy Raper, niewiesz co szukać i niewiesz o co chodzi bo nie czytałeś wszystkiego od początku. jak byś przeczytał o uprawie od początku do końca to wiedziałbyś co do czego się ma.
usiądz się i daj sobie czasu a zrozumiesz w stu procentach i nie będziesz zadawał tego typu pytań.

tu masz wszystko, czytaj a zajarzysz.
http://haszysz.com/indexuprawa.php

swiderro

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Malinowy Raper napisał:
nie zrozumcie mnie zle, chodzi mi o to, ze poczatkujacym czasem jest na prawde trudno, a opcja szukaj nie zawsze daje porzadane efekty, wiem, ze nie mozecie odpisywac za kazdym razem, bo wtedy na forum zrobilby sie wielki smietnik, ale jesli to czego szukam jest w jednym miescu, a wyskakuje mi z 20 tematow po 20 stron to az odechciewa sie czytac..

opcja szukaj daje porządane efekty tylko musisz wiedziec czego chcesz szukac i musisz miec jakieś podstawowe wiadomosci
jezeli kazdy podchodziłby do sprawy w ten sposob ze nie szuka tylko zakłada nowy watek to wtedy by sie dopiero zrobił burell i jakby kos juz chciał skorzytac z opcji szukaj to by mu wyskoczyło nie 20 tematów po 20 podstron jak napisałes tylko duzo duzo więcej i wtedy to dopiero byłby problem

a tak poza tym to na wszystkie swoje ptania masz odpowiedz na haszysz.com

G

Green

Guest
blancik, Ci juz dal co masz czytac jezeli zapoznasz sie z tymw calosci i ze zrozumeniem a nie po lebkach nie bedziesz pytal o takie rzeczy

Malinowy Raper

Well-known member
Buchów
0
korzystam z tego poradnika, niektore artykuly przeczytalem nawet kilka razy, ale kazdemu sie zdarza cos przegapic nawet przypadkiem :wink:

czesto glownym problemem nie jest nawet to, ze zle szukam, co nie wiem jak szukac, jakich slow kluczowych uzyc

ogolnie was rozumiem, gdyby kazdy pisal co chce to zrobilby sie wielki smienik, chodzilo mi tylko o troche zrozumienia dla noobkow ^^

podro

G

Green

Guest
Malinowy Raper, nie przesadzaj w tych poradnikach masz wiekrzosc pojec jakie sa Ci potzrebne aby poprawnie uzywac wyszukiwarki, pozatym gdybys czytal uwaznie i ze zrozumieniem nie bylo by nawet tej rozmowy, w jeden dzien rzymu nie zbudowali wiec i tobie potrzeba bedzie nawet tygodnia dwoch aby przyswoic potrzebna na poczatek wiedze zapewniam cie ze czytanie jeden czy dwa razy po lebkach nie rozwiaze problemu

Malinowy Raper

Well-known member
Buchów
0
nie mowie przeciez, ze nie masz racji, czytam dokladnie po kilka razy ze zrozumieniem ;] inaczej pytalbym o glupsze rzeczy, ale nie w tym rzecz

po prostu walnalem glupstwo, kazdemu moze sie zdarzyc :wink:

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ma ktos fotki roslin wysadzanych odrazu na flo lub pózno wysadzonych na out?

pacz

Well-known member
Buchów
0
5 stron tematu w tym 3OFFTOP...

Też chętnie zobaczyłbym fotki wysadzanych roślin odrazu na flow na INDOOR.

Marianna

Well-known member
Buchów
0
Euforia 7 dni vega + 10 dni flo = 17dni.

Trenowana + topping = 23 odrosty (słabo widoczne na zdjeciu)

attachment.php

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół