akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

odblysniki do swietlowek za darmo :)

Wyszukiwarka Forumowa:

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
ostatnio kupowalem wszystkie potrzebne do hodowli zeczy, kupilem swietlowki, kable itp. problem byl tylko z odblysnikiem, w sklepie byla za***ista blyszczaca blacha, tylko ze 2mx2m i to za 70 zl a mniejszzej nie bylo, uciac tez nie chcieli :(, ale nic pomyslalem, wpadne na jakis pomysl i wpadlem, popijajac piwko wymyslilem, ze mozna z puszki od piwa zrobic zarabisty odblysnik :), przecinamy puszeczke w zdluz i mamy idealny ksztaltem odblysnik, w srodku puszka niema zadnych napisow, tylko blyszczace aluminium i swietnie odbija swiatlo :) dobre i tanie, dla wszysytkich ktorzy robia boxa i maja zamiar hodowac pod swietlowkami polecam

G

greenlife

Guest
heheh patent stary jak pierwsze uzyte siwtlowki do uprawy :) sam tego w mojej pierwszej uprawie uzywalem gdy grow byl na kompaktach, ogolnie jest to dobre rozwiazanie gdy zmozna w zaleznosci od rozchylu puszki regulowac strumien padania swiatla na dodatek szybkio i tanio zajmuje zrobienie takiego odblysnika czas wykonania raptem 5 minut
takze z doswiadczenia polecam jezeli ktos nie ma innego odblysnika

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
a puszek od piwa i tak wuchta sie wszędzie wala i niema co z tym robić hehe
to co chlopaki zakładamy produkcje odbłysników? Wy mi bedziecie kupować piwa ja będę je oprozniał Wy bedziecie to tam sprytnie montowac i kasa poleci szerokim strumieniem :D

M

MILKA

Guest
A ja mam też dobry patent jak masz rynny nowe to też możesz przeciąc na pół i z lekka nuta wyobrani zrobić naprade dobre odbłyśniki troszecze powiginać i jest git :D ja tez właśnie zrobie :wink:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
hymmm chyba sie skusze i zrobie ten odblysnik z puszki...mam przy suficie oblozone aluminium...ale gladkie alum bedzie lepeij odbijac niz pognicione pewnie ...

M

MILKA

Guest
NO z puszek to wyjdzie taniej ale jak na boxsa to nie będa za małe?? moim zdaniem tak!!! ale nie wiem jakiego masz boxsa więc życze powodzenia :!:

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
przeciez puszka jest wielkosci swietlowki to poco wiekszy odblysnik ??

M

MILKA

Guest
chaszczu napisał:
przeciez puszka jest wielkosci swietlowki to poco wiekszy odblysnik ??

Nie wiem czy dobrze mowie ale jeśli są odbłysniki takie same jak dł i szer boxsa żeby światło nie uciekało za świetlówki (czyli jak sie ma boxsa 1m wys i się trzyma świetlówki na o5m to światło nie ucieka za nie) tylko znów się odbijało na roślinki co nie!!!! to jest leprze moim zdaniem!!!

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
hehe stary nie zrozumialem o co ci chodzi, albo to ty jestes tak zjarany i piszesz glupoty, albo ja jestem tak zjarany ze niepotrafie zrozumiec :D:D:D

M

!! mateusz !!

Guest
Chyba MILKA był zjarany bo ja też nic z tego nie rozumiem :p

ReSpEcT

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
no puszka jest wlasnie ladnie zawinieta i wszystko idze na roslinki, a nie na scianki boxa, a przy wiekszym odblysniku bedzie wiekszy rozchyl i bedzie tez lecdialo na scianki wiecej

M

MILKA

Guest
DObre są teZ jako odblisniki blaszki do ciat są rózne wielkości i mozna napeweno jakos doparować i światnie odbijaja światło!!!

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ja mam właśnie taka foremkę :)
nie dość że dobrze odbija świetło,to ma specjalną "fakturę".
Zdjęcie znajdziesz w moim growlogu
Akurat trafilem na przedświąteczną promocję foremek :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół