Odmiana marihuany na sex

Wyszukiwarka Forumowa:

Zielonkawyy

Member
Buchów
0
Nie wiem, czy to dobry dział ale chciałbym zapytać Was o polecaną odmianę do palenia przed seksem;) jakie są wasze besty w tej kwestii? Co byście polecali spróbować dla rozluźnienia, spotęgowania doznań, przedłużenia stosunku (bo wiem, że niektóre strainy mogą powodować nawet przedwczesny wytrysk)?

Szevo

Outdoor 4 ever
Weteran
Buchów
2,782
Odznaki
9
Zadbasz o klimat, nastrój i odpowiednią kobietę to każda odmiana będzie dobra. Zresztą idziesz dymać odmianę czy dziewuchę, bo pytanko w pyte

Ronin.

…….#%$£
Weteran
Buchów
1,818
Odznaki
2
Po ciastkach jest dobre ruchanko

TommyChong

DIY Grower.
Buchów
345
Odznaki
1
Wiadro z haszu i piątka grzybów 😆

Ziomek każda odmiana się nada byle Ci się podobała, może nie jakaś mocna bo za duża korba nie pomaga przy ciupcianiu.

Janek10

Well-known member
Buchów
1,206
Odznaki
4
Nie które to lubią jak jest korbaaaa

TommyChong

DIY Grower.
Buchów
345
Odznaki
1
Ale to chyba on miał brać XD
A jak pannie chce dać to w sumie też cokolwiek się nada, byle podlane alkoholem.
Dziewczyna pijana dupa sprzedana 😜

geipzs

Well-known member
Buchów
383
Ziele damiana zmieszane z GRASSEM, wrzucone do wapka :D potęga XD
A odmiana to chyba kwestia indywidualna.

Nie Lubie Hałasu

Well-known member
Buchów
12
Polecam jakieś cytrynowe sorty . Moje koleżanki zawsze robiły się takie potulne i czułe po tym .. no i orgazm jest spotęgowany:)

Nie wiem, czy to dobry dział ale chciałbym zapytać Was o polecaną odmianę do palenia przed seksem;) jakie są wasze besty w tej kwestii? Co byście polecali spróbować dla rozluźnienia, spotęgowania doznań, przedłużenia stosunku (bo wiem, że niektóre strainy mogą powodować nawet przedwczesny wytrysk)?
Co do przedłużenia stosunku to może nie wielka ilość alkoholu bo cannabis raczej nie przedłuży stosunku

KajmanNoNWO

Well-known member
Buchów
116
Wyrób zwany GreenDragon świetnie wpływa na relacje... Moja Dawka do 5ml i jest gites .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl na wszystko!
Góra Dół