nasiona marihuany

Odmianka do pcboxa

Wyszukiwarka Forumowa:

Hawkenoo

Member
Buchów
0
Witam! Dzis zamierzam zbudować pcboxa o wymiarach 18 cm (szerokość) 48 cm (dlugosc) 42,5 (wysokość). I chciałbym jakieegoś niskiego nieśmierdzącego (najlepien zeby np. pachnial ale nie intensywnie) automata latwego w hodowli.

Pzdr. Hawkenoo

---------- Aktualizacja posta 12:31 ---------- Czas poprzedniego posta 12:10 ----------

Aj nie w tym napisalem przez roztagnienie :p.

Hawkenoo

Member
Buchów
0
A zapach? bo o to mi chodzi prawie tylko. Aha jeszcze jak srednio plon?

---------- Aktualizacja posta 21:52 ---------- Czas poprzedniego posta 14:28 ----------

Tak wgl. to już mam 50 % boxa i już brakuje tylko lampeczek i wiatraczka :D <lol> :freak:<lol2>:crazy:

zielony112

Active member
Buchów
0
zmontuj filtr z wkladu weglowego do okapów kuchennych, a plon to do 20g

Hawkenoo

Member
Buchów
0
A czy dobrze usunie zapach?

---------- Aktualizacja posta 27-08-2012 19:58 ---------- Czas poprzedniego posta 26-08-2012 21:58 ----------

Hmm... rozmyam na bubblegummerem i mam pytanie czy mi wejdzie po lst i po nagięciu go ?

Porobiony_Pysk

Well-known member
Buchów
0
Myśle ze pod świetlówkami z lowrydera koło 7-8 gram na orginalnych nawozach.

Hawkenoo

Member
Buchów
0
A możecie mi odpowiedzieć czy bubblegummer wejdzie po lst? bo napewno narazie lowrydera nie wezme. i czy to prawda że bubblegummer pachnie a nie capi?

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Faktem jest ze bubblegumer ma za***isty zapach ale czy nie capi zalezy dla kogo ma specyficzny inny zapch,co chodzi o lst to czemu ma nie wejsc ?Ja nie uprawiałem tej odmiany osobiscie ale mój ziomeczek tak i normalnie naginal topy w efekcie koncowym były mocno zbite i ciezkie bardzo duzo zywicy:)

Hawkenoo

Member
Buchów
0
Dzięki za słowa zachęty :D dziś zakupię nasioneczko chyba i jeszcze powalcze z wiatraczkiem bo za choy ni umiem połaczyć z listwą :p ( od września chyba zrobie fotorelacje ( jak nie rozpypkam kolejnego wiatraka :p )

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół