• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Odmiany Grzesia

Wyszukiwarka Forumowa:

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,557
Odznaki
1
Zrób klony roześlij gołębiem po całej polszy

PM1365

Active member
Buchów
23
Brawo ten pan?

Czekam na następną partię półauto od Grzesia,ale obawiam się że będzie zbiorowy lincz pod koniec sezonu.
Naród domaga się tego czym pan nas podkarmil przed wyborami.
Panie Grześ wypowiedź się Pan.

smoczylot

znów otwieram oczy wk***iony
Weteran
Buchów
4,388
Odznaki
3
Pany mam fiolkę z 30 pestkami - jest oznaczona jako mix z Purple Maroc. Jeśli mnie nie myli pamięć to są w niej PMxGSC półauto, PMxWWxA półauto i PMxG13 półauto i HKxPM. Mam też fiolkę z 20 kilkoma S6 z pierwszego wypustu po tej tłustej S6 Delavegi co dostał za nia grow roku outdoor. Pestki nabyte bezpośrednio od Grześka a przynajmniej wieksza część. Dodam jeszcze że wśród S6 powinny być 2 pestki półauto S6x GreenCrack. Nie wiem czy będe mieć czas i chęci na przedłużanie tych genów, ale jakby ktoś chciał się podjąć możemy pogadać na ten temat.

Ostatnia edycja:

delavega

Administrator
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
16,832
Odznaki
4
Bardzo dobry cross ale dla mnie historycznie najlepsze były GGxAK47 no i Hindu Kush x Auto Mazar :) jeszcze chyba mam jakieś zaskórniaki hehe

smoczylot

znów otwieram oczy wk***iony
Weteran
Buchów
4,388
Odznaki
3
GGxAK47 spoko były bardzo plenne, ale mocą do HKxDB nawet nie startowały a przynajmniej moje płuco i tych co to pobrali takie opinie wydało :kres:a miałem jedne i drugie. Tych HKxDB to ze 60 szt w sumie posadziłem a GGxAK47 też ze 20-30. Z mazarem krosów nie miałem. Jak kto chętny na ratowanie tej puli genów to dajcie znać.

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
8,449
Odznaki
5
No, HK x DB i w moim ogrodzie było #1. Jedynie Sdognesia x Arne x CDG fioletowe feno mu dorównywało ale to Warr'owa odmiana.

Sokole Oko

Well-known member
Buchów
42
U mnie w szafce spokojnie na wiosne czekają PMxGSC x2.
W 2k19 pamiętam, że tez były dobre geny. Pierwsze półautomaty kosiłem w sierpniu a jedna panienka, ktora doszla w październiku mocą powalała, z pleśnią tylko bylo ujowo.

sub23

nudziarus offtopicus
Weteran
Buchów
6,659
#1 wredny mendel. + nie jedna cecha na a cały zespól z interakcjami pomiędzy _ cokolwiek się zrobi i tak nie uzyska się tego co w wypadku wyjściowego miksu F1.

Może odtwórczo ? skoro wiadomo co z czym się dobrze komponowało i skąd były wyjściowe. może się trafi bardzo podobne ??
0,25 m2 i .. siup _ zapasik na długi czas. [ pewnie nie ma tak dobrze ... wybór rodziców ? ]

W sumie fajny ranking _ czegoś co było i nie wróci _ chyba, że twórca ma wyjściowe "odmiany" linie _ klony i naprodukuje znowu coś co będzie "identyczne" na tyle na ile identyczne być realnie może.

ps: żul _ jaka jest realna zmienność feno hybryd złożonych z 4 komponentów :) ??​

Ostatnia edycja:

BZK

Konopny Świr!
Weteran
Buchów
6,078
Odznaki
12
Aa x Aa => AA : Aa : aa (1:2:1)
Prawda to. Przypadkowo zapylilem kiedys fasta fastem i wlasnie taki rozrzut wyszedł. Część full sezonów, część semi auto i foto obojętne automaty. Stwierdzilem, że kładę lage na taki rozstrzał i obsypywalem randomowe miejsca tymi kulkami. Wierzta lub nie, namierzylem we wrześniu kwitnącego planta pod śmietnikiem, kolejnego za przystankiem autobusowym. Prze***ane, ze spota to złodziejaszki opie****o ale w miejscach publicznych nikt nie wyczaił magicznych bazi haha.

Ostatnia edycja:

sub23

nudziarus offtopicus
Weteran
Buchów
6,659
ale w miejscach publicznych nikt nie wyczaił magicznych bazi haha.
co najmniej dziwne w tych czasach. kiedyś można było w zasadzie na bezczela.
ps: muszę zaczać wierzyć w pół auto _ od lat mam ten sam problem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół