• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

odmiany indoor eksperyment

Wyszukiwarka Forumowa:

kokol

Member
Buchów
0
ostatnio od tygodnia nurtuje mnie pytanie czy odmiany takie jak amnezja, blueberry czy jack herer doszły by w 100% pod naszym klimacie gdyby były one w doniczkach (40l) i dajmy ze sadzimy takie odmiany w połowie marca i od połowy lipca je chowamy np. garażu dobrze ocienionym lub do piwnicy i gdy jest 23 września 12/12 słońca zostawić do końca na zewnątrz. Jak myślicie ze to głupi pomysł czy nie? od razu wspomnę ze mieszkam na wsi a i gdzieś na forum przypadkiem znalazłem temat gdzie typ uchodował blueberry na parapecie oczywiście nie af wiec jak wyjaśniom to doświadczeni growerzy. bo znudziły mi się te wszystkie fotorelacje z 5 odmianami outdoor

Ostatnia edycja:

Placebo

Well-known member
Buchów
0
stary nie wiem o czym piszesz, ale amenzja jeśli nie AF to nie dojdzie na 70% ( tak oceniam Ja placebo :p )

ramber

Well-known member
Buchów
0
Amnesia Ak Feminizowana Automatyczna
Genetyka - Amnesia Haze x AK48 x Słynna Amnesia która długo kwitła została skrzyżowana z odmianą Ak48 dzięki czemu czas jej kwitnienia znacznie został skrócony. Odmiana bardzo łatwa w uprawie, mocna, dająca bardzo zadowalający plon. Amnesia AK można uprawiać zarówno w pomieszczeniu jak i na dworze (sprawdzona w Czechach).
Breeder Orion - Amnesia AK w pełni automatyczna odmiana (super auto) z bardzo krótkim cyklem kwitnienia.
Od kiełka do Plonu w zaledwie 70dni .
W pełni zachowane cechy Amnesia - konsystencja kwiatów, high oraz walory zapachowe i smakowe.
Min. kiełkowalność samoistna 97%
Szczególnie polecana dla początkujących growerów.

sklep nasiona marihuany cannabis Uprawa: Indoor/Outdoor
Wysokość: Niska 40-60cm
THC: maksymalne
Czas kwitnięcia: od kiełka do plonu 70dni
Plon: 480g 1m2 SoG

R

ronson

Guest
Bardzo ambitne plany chować rośliny przez połowę wakacji dzień w dzień... A wystarczy dzień może dwa i wszystko się piepszy bo zabawa z fotoperiodem jest niebezpieczna.

Tak czy owak wykonalne, w teorii przynajmniej. Ja osobiście nigdy tak nie kombinowałem

Moby Dick

Member
Buchów
0
Jakby nie patrząc bardzo możliwie ze doszły by ci te odmiany gdybyś zastosował te metodę hmmmm może zastosuje to w przyszyły roku jestem bardzo ciekawe co mi z tego wyjdzie

kokol

Member
Buchów
0
zrób indoor w garażu lub piwnicy.

powiem ci ze jakoś te lampki, diody, CLF do mnie nie przekonuje wole Nature wchodowanom pod chmurkom i moze topy nie będą takie napuchnięte jak spod lampki ale jakość na pewno wzrośnie

no.1983

Member
Buchów
0
powiem ci ze jakoś te lampki, diody, CLF do mnie nie przekonuje wole Nature wchodowanom pod chmurkom i moze topy nie będą takie napuchnięte jak spod lampki ale jakość na pewno wzrośnie

nic nie poradzę na to, że lubisz sobie utrudniać życie. ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół