• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Odmiany z coffika

Wyszukiwarka Forumowa:
F

felek555

Guest
Siemanko moj znajomy niedlugo wyjezdza do Holandii i jak wroci to cos przywiezie, dlatego chciałbym zebyscie mi polecili 5 odmian (bo tyle chce gietow od niego :D) które warte sa kupienia. Ja sam wyczaiłem odmiane new york diesel. Najlepiej jakby jedna z nich była 100% indica, ale reszta sativka. Czekam na wasze propozycje. :spalony:

biolog

Active member
Buchów
0
bierz cos z haze,ale też polecam jack herera :bongo4:

lisciu

Well-known member
Buchów
3
Jest w ch*j odmmian do kupienia w coffikach ja polecam
Buble gum,Haze,Silver Haze,Cheesa,Ice wszystkie sa mocne:zjarany:

G

Gość

Guest
Amnesia, Jack Herrer, Northern Lights, Bubble Gum, Iced Grapefruit, miłego jarania, ja wypie****am na miesiąc do holi ale to najwcześniej za rok, ale zrobie sobie sieke z mózgu<wodna><wodna><wodna><wodna><wodna><wodna>
A jak za rok będzie już hu*nia w holi to wy***ie do kopenhagi do Danii bo tam są państwowe coffeeki, jedne z lepszych buchów jarałem w Danii, kocham ten kraj

PS

Cheese też obowiązkowo

FYAH

Well-known member
Buchów
0
A jak za rok będzie już hu*nia w holi to wy***ie do kopenhagi do Danii bo tam są państwowe coffeeki, jedne z lepszych buchów jarałem w Danii, kocham ten kraj

Są? Czy tylko proponowali takie rozwiązanie w Kopenhadze lecz na razie nie powstały?

D

delete

Guest
Jest nawet taki rynek na ktorym mozesz wszystko kupic:) a policja tam wstepu nie ma.
A z Holandi w coffiku to proponuje jak najbardziej Super lemon haze, Apple Jack, Orange bud, Bubble gum, Chocolope i wiele wiele innych :)

charlie sheen

Well-known member
Buchów
0
Jack Herrer,K2(za***ista indica),Super Silver Haze,Amnesia Haze i jakiś Skunk

[4fun]

Well-known member
Buchów
0
Silver haze, a z innej beczki to Jamaica... no ale mimo wszystko, White widow moim zdaniem najlepsza opcja :)

FYAH

Well-known member
Buchów
0
Jest nawet taki rynek na ktorym mozesz wszystko kupic:) a policja tam wstepu nie ma.
A z Holandi w coffiku to proponuje jak najbardziej Super lemon haze, Apple Jack, Orange bud, Bubble gum, Chocolope i wiele wiele innych :)

Christiania jest spoko, ale mowa jest o kofikach w Kopenhadze, które jeszcze według mojej wiedzy nie powstały i nie wiadomo w ogóle czy powstaną.
Odnośnie christianii to psy maja tam taki sam wstęp jak gdziekolwiek indziej w Danii. Ostatnimi czasy dość często robią tam zmasowane naloty.

Nawiązując do tematu to też zależy gdzie jedzie ten ziomek.

W Hoorn (ok40km od amsterka) polecam jamaica (prasowana) - bardzo miłe i euforyczne palenie oraz zoldertrots - zabijająco mocna indica.

W amsterku polecam maxican (speedująca sativka) z dampkringa, blueberry (mocno poprawia samopoczucie, ani nie zamula ani nie speeduje), super lemon haze z buldoga, diesel, og kush.... Jest tego w pyte, ale jak miałbym brać tylko 5 to wziąłbym rzadko spotykane rarytasy jak kilka powyższych.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół