nasiona marihuany

Odnalezione skradzione planty co robic!! POMOCY

Wyszukiwarka Forumowa:

pepik

Member
Buchów
0
Witam!

Dwa dni temu zniknelo 5 moich dziewczynek af (2x amnezja x ak, 3 ak 47), dwie amne mialy 60 dni i juz ladnie zaczynaly wygladac, czekalem az pieknie napuchna bo swietlana przyszlosc byla przed nimi a ak 47 mialy miesiac i byly wielkosci 2 starszych siostr i wchodzily w faze kwitnienia, jakies 48h temu zostaly mi skradzione jednak przed chwila je znalazlem 100m od spota(ahh ten zapach) i teraz pytanie czy odzyja czy probowac je wsadzac do ziemi, czy ma to sens w wypadku amnezji ? czy probowac z ak? Podlewalem je na weg florovitem a na flo plantonem vita. CO ROBIĆ sa troche pousychane a przez ostatnie dwa dni panowaly niesamowite upaly

Fresh0o

Well-known member
Buchów
1
Wsadzaj je z powrotem , tylko dużo wody musisz im lać przez jakiś czas (będziesz widział jak nabierają mocy ), bardzo dużo , powodzenia życzę .

D

delete

Guest
To Ci dopiero akcja :D masz nosa musze przyznać .
Ja bym nie przesadzał ich juz , po co im dodatkowy stres ?
przeciez mozesz je tam uprawiac , jedyny minus ze prawdopodobnie bedziesz musiał wczesniej ściąć zeby złodziej cie nie wyprzedził ... ale to tylko moje skromne zdanie .

G

Gość

Guest
jak bedziesz przesadac to nie 100 metrow od starego spota tylko wy*** je jak naj dalej za duzo masz juz do stracenia powodzenia!

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
dużo wody, jakiś ukorzeniacz też by się pewnie przydał i oprysk z asahi żeby szybciej wyszły ze stressu jest duża szansa że je uratujesz, ale przez ten stress może być troche mniejszy plon, ale z tą rośliną nigdy nie wiadomo, za każdym razem zaskakuje coraz bardziej ;) Bądź pozytywnej Myśli ;P

G

Gość

Guest
To Ci dopiero akcja :D masz nosa musze przyznać .
Ja bym nie przesadzał ich juz , po co im dodatkowy stres ?
przeciez mozesz je tam uprawiac , jedyny minus ze prawdopodobnie bedziesz musiał wczesniej ściąć zeby złodziej cie nie wyprzedził ... ale to tylko moje skromne zdanie .

gorzej jezeli on zetnie wczesniej i bedzie lipa;/
przesadzaj jak naj dalej dasz rade i bedzie git!

pepik

Member
Buchów
0
a jak często podlewać? codziennie? 2x dziennie? wiadomo ze bede je wsadzal do innego miejsca wiec ziemia bedzie nie przygotowana

G

Gość

Guest
wsadz je zasyp ziemia 5,5 ; 6,5 hp i podlewaj zadziej ale wiecej na poczatku co dwa dni i z czasem coraz mniej lepiej sie ukorzenia dlatego lepiej podlewac wiecej a zadziej

Nabór na badania kliniczne leku Sativex w Polsce!!!

https://www.forum.haszysz.com/nab-r-na-badania-kliniczne-leku-t63844.html

---------- Aktualizacja posta 17:40 ---------- Czas poprzedniego posta 17:36 ----------

ja ostatnio przesadzalem pomidora ktory kwitnął juz.
przesadzilem w miejsce dosc wilgotne ale na takim garbie jak dobrze po pada to wszedzie wody tylko nie tam tzn ze mi jej nie zalewa a wody ma w brud i powiem wam ze straszna zmiana od tygodnia roslina zaczela nabierac kolorkow widac ze bardziej zdrowa a i przed przeniesieniem moze z 3 dni robilem fima
strasny stres przesadzanie i fim ale daje rade zdjecie masz w mojej fotorelacji
drzewko xx

pepik

Member
Buchów
0
sorki zapomnialem dodac ze one 48h lezaly pod delikatna kupka nazrywanych galezi a wiec 2 dni nie byly w ziemi - nie kazdy takie wnioski wyciagnal z mojej wypowiedzi :p

abcd

Well-known member
Buchów
0
Czyli ktoś ukradł planty i ich nie wsadził nawet do ziemi?:freak2:

G

Gość

Guest
leć je wsadzić w ziemie!!!!! i wrzuć zdjęcie jak one wyglądają! mocno wyschły???

pepik

Member
Buchów
0
Bo te amne juz ladnie zakwitly, pachnialy na odleglosc i zaczely brazowiec mysle ze chcial wrocic w to miejsce innego dnia i zabrac do suszenia, tylko dziwilem sie po co tak marnowac 3 ak, pewnie jakis palacz-amator natknal sie przez przypadek i w ogarniajacej go eufori po odnalezieniu "boskiego ziela" myslal na szybko co tu robic. Mysle o wsadzeniu ich do wiaderek zeby woda szybko nie uciekala czy to dobry pomysl? czy jednak zrobic pare dziur w tych wiadrach

@@UP
Dość wyschły , zapadnie zmrok i dzialam nie wiem czy zrobie zdjecia bo nie mam latarki w aparacie ale cos wymysle

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Czyli ktoś ukradł planty i ich nie wsadził nawet do ziemi?:freak2:
Obstawiam, że posadził w ogródku/na polu (czy coś w tym guście) rodziców i ktoś wyrwał i wrzucił na kompost.

Do autora - sadź jak najszybciej do ziemi, porządnie podlej. To, że były przykryte zwiększa szanse - mniej wyschły i słońce nie popaliło korzeni.

G

Gość

Guest
stary predko ładuj je w ziemię i zrób zdjecie!
bardzo zeschły???

abcd

Well-known member
Buchów
0
No bo jeżeli ktoś nawet je rypnoł i nie wsadził do ziemi to masakra brak mózgu , ale dobrze ze wrócily do rąk właściciela :D no ale trzymam kciuki za powrót plantów do zdrowia! Pozdrawiam! <joint>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół