akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Odnosnie płci meskiej

Wyszukiwarka Forumowa:
J

jaclomir

Guest
Przeczytałem na pewnej stronce ze we wczesnych stadiach wzrostu niektóre rośliny męskie miewają więcej THC niż żeńskie. Niewiem czy to prawda ale jesli tak moze ktoś wiec w którym dokładnie momecie sciac ? kur*a wyrosła mi męska a ja juz nie wyrabiam z hajsem na palenie a przeciez człowiek palic musi :tongue: polecam nasiona easy sativa od quakeminda Pozdro :salut:

S

sdfsdf

Guest
ale co ty chcesz palic liscie?;/ glupi pomysl :p ale sproboj :p
ktos juz wczesniej pisal ze poziom thc wzrasta wprost proporcjonalnie ze wzrostem rosliny.
czyli musisz czkac az roslina urosnie i bedzie duza i wtedy bedziesz mial duzo lisci :) ale ja bym proponowal ci cos z nich zrobic a nie palic takie :p
ES tez zakupilem od niego a teraz jeszcze pestki potanialy :)

H

haszyszekk

Guest
Jak jest odmiana mocna to liście dają pożądnego kopa... przy WW liście można porównac do słabego towaru od osiedlowego dila ;) pzdr

S

sdfsdf

Guest
bogusik2 napisał:
Jak jest odmiana mocna to liście dają pożądnego kopa
easy sativa to jest a ona ma nieststyty cos kolo 10% thc wiec rewelacji nie bedzie :pr:
ale ja tez trzymam liscie swoje :)
Pozdro!

[ Dodano: 2006-05-27, 09:48 ]
Bielak napisał:
nieststyt
hehe

J

jaclomir

Guest
to nie jest ES to jakas inna odmiana :/ najwyzej zrobie z niej makumbe :tongue: a roslinki ES zasadzilem tydzien temu i juz ładnie powyrastały :thumright: :)

S

sdfsdf

Guest
aha no wlasnie ja tez mama odiane ktorej nazwy niestety nie znam :p a moja ES tez ladnie wyrasta :)
Pozdro!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół