akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Odrazu po bakaniu...

Wyszukiwarka Forumowa:

Snake Eater

Active member
Buchów
0
Piszcie wszystko co wam wchodzi do głowy po zbakaniu... Taka konwersacja świeżo po MJ :D
Ja się odcinam na 9000... poza zasięgiem....

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
co sobie zjesc, ze chce mi sie spac!!czy zjaralem sie bardziej niz inni i kto sie skapnie ze jestrem zbakany:p a tak wogole to wiele wczesniejszych przemyslen zostaje szybko rozwiazanych!wiecej zeczy zaczynam wtedy rozumiec!!wiem wtedy o co kurde we wszystkim biega!!:p

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Wszystko zalezy od danej sytuacji :pr: zazwyczaj nie mysle o jedzeniu-gastrofazy naplywaja z uplywem czasu.
Jezeli jestem sama,lubiem rozmyslac,fantazjowac,wspominac,dazyc do rozwaiaznia rzeczy ktore mnie nurtuja,na drodze dosc czesto stoja klody,wiec rozwiazania nie ma,nieraz wracam,bez efektow.Odlaczam sie od wszystkiego,zamykam sie w sobie.Choc ide to,stoje w miejscu i tak w kolko az do znudzenia.
Jezeli sa osoby trzecie duzo sie dzieje ;]

[ Dodano: 2006-09-07, 18:16 ]
Ftalny czwartek ;/

B

blancik

Guest
Pakman, to mam od zawsze jak tylko zapale, nic innego nawet mi przez myśl niechce przejść.

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
mi sie zaczyna chciec jesc gdzies tak po pol godzinie :thumleft: wczesniej mysle o tym zeby udawac normalnego (co sie nie udaje zazwyczaj :geek: ) a pozatym to co sie wkreci :bounce:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
mam takie mysli:
Ale mi sie chce spac
ku**a jak za***iscie
ale bym sobie w kipe przypie****il
ale bym sobie szluge zajaral
nawet chuje nie mowcie ze szlug nie macie (moja chora glowa rozmawia myslowo z kumplami)
ale mi sie jesc chce...

Powyzsze sie czesto powtarzaja...
sa jeszcze takie niepowtarzalne, ktore po puszczeniu fazy ulatuja razem z nia

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Każdy widze ma podobne myśli:) ja dorzuce jeszcze, ze mam super rozkminki kiedy medytuję po bakaniu.

Cambridge

Well-known member
Buchów
0
...zaraz sie ogarne i ogladam film, bedzie dobrze, spaliłem wkoncu naturkę, o chędożona jak kopie, ale bym schrupał coś w KFC ja pie***le zaraz ku**a umre jak czegos nie zjem... ( wrociłem po 5 minutach załadowany zarciem i buła w japie ) ale jest osob na gadu. <zwała> z emoikonek. za***isty transfer wczoraj miałem na emule 180 KB/s :thumleft: ku**a bedzie dzisiaj przypał z zielskiem, niee nie ma takiej opcji, ale za***iscie mi sie maca te klawiature, wlasnie dostałem wiadomosc... otwieram ... <hahaha> http://media.wp.pl/kat,37976,wid,8490282,wiadomosc.html?rfbawp=1157658111.827&ticaid=1248d

dostałem od kumpla :p heheeh <zwała> nie to za bardzo meczy, ide na film : CLICK ! :D

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Cambridge napisał:
...zaraz sie ogarne i ogladam film, bedzie dobrze, spaliłem wkoncu naturkę, o pier******** jak kopie, ale bym schrupał coś w KFC ja pier******** zaraz k****** umre jak czegos nie zjem... ( wrociłem po 5 minutach załadowany zarciem i buła w japie ) ale jest osob na gadu. <zwała> z emoikonek. za***isty transfer wczoraj miałem na emule 180 KB/s :thumleft: k****** bedzie dzisiaj przypał z zielskiem, niee nie ma takiej opcji, ale za***iscie mi sie maca te klawiature, wlasnie dostałem wiadomosc... otwieram ... <hahaha> http://media.wp.pl/kat,37...27&ticaid=1248d

dostałem od kumpla :p heheeh <zwała> nie to za bardzo meczy, ide na film : CLICK ! :D
Tak przykład chłopaczka z rozdwojeniem jaźni, nie przejmujcie się nim. ;)

Otto

Well-known member
Buchów
0
W moim przypadku pierwsza myśl. WodY!!! W drodze do sklepu zawsze mówie do qmpla - K*rwa idź normalnie idioto ludzie patrzą. :D Ewentualnie śpiewam sobie i tańcze :D N o i wydaje mi się, że wszyscy widzą, że jarałem. Dla mnie szykuje się wspaniały weekend nie ma to jak 2 dni jarania :p.

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Otto napisał:
Dla mnie szykuje się wspaniały weekend nie ma to jak 2 dni jarania :p .
Czy jesteś kimś z moich znajomych?:D
Otto napisał:
tez to mam, spróbuj soku pomarańczowego fajnie gasi pragnienie i daje taki smaczek w ustach.

Otto

Well-known member
Buchów
0
Hehe a jesteś z Rzeszowa ? :D Z soczkiem sprubuje :D Hehhe kiedys nawet bawiłem się w wojne po ganji:D

Snake Eater

Active member
Buchów
0
Ja właśnie jestem po gibonie... :joker: Czuje się świeżo i pisze na tym forum :D OCB daje rade :thumright: :queen: :cheers:

[ Dodano: 2006-09-11, 20:34 ]
Hehe nikt nie napisał posta... :tongue: Co Wy nie jaracie na tym forum? :pr: Ja sie docinam... Śpie

[ Dodano: 2006-09-13, 07:42 ]
I znowu nikt się nie odezwał :D:D Słabo :tongue: Ja dzisiaj miałem rekordową godzine!! 6:20 rano!! aplause!! :queen: :salut:

towarzyszhaszysz

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja np ostatnio wruciłem do domu ostro zbakany i pomyslałem sobie o takim gosciu z ktorego sie w szkole cały czas smiejemy. i postawiłem sie na jego miejscu i rozmyslałem jak on sie czuje jak ja i moi koledzy sie z niego smiejemy
a tak normalnie zazwyczaj jak sie upale to mysle o roznych zeczach np o tym ze jestem glodny i co bym zjadł :geek: albo o sensie istnienia człowieka na ziemi :thumleft:
:thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: LOL

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół