nasiona marihuany

OFF-cannabis.fr.pl of out plant cup 2006

Wyszukiwarka Forumowa:

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
436
rozumiem ze zdjecia beda wrzucane w koncowej fazie flow i poczekacie z ogloszeniem wnikow az ostatnie planty beda sciagane z outa =) pozdro.

M

Morir

Guest
growmen napisał:
wszystkie zdjecia będą sprawdzane i w razie wykrycia edycji użytkownik ten zostaje automatycznie zdyskwalifikowany z dalszego udziału w konkursie
Proponuje jeszcze na stale zmiane podpisu pod nickiem na "OSZUST" ;] Szkoda ze nie mam jeszcze swoich plantow, ale na przyszly rok... ;]

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jezeli quakemindowi zakwitnie ten potwor to ja juz widze zwyciezce :thumright:

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jezyk, Nie koniecznie. Być może ktoś wyskoczy z za***istym macro budsów i wymiecie potwora z interesu.

[ Dodano: 2006-09-15, 17:21 ]
growmen napisał:
Termin zamieszcania zdjęc do 25 października rozstrzygnięcie konkursu początek listopada.
Oby 25 października wszystko wszędzie już było pozcinane. Jak da rade to całe planty zcięte dotransportuje na sesje foto.

growmen

Well-known member
Buchów
0
fotki nie musza byc w cale po scince lepiej nawet jak jeszcze beda rosły :) mysle ze do 25 paz. juz kazdy plant bedzie miał kwaiaty i bedzie co fotografowac

dlugi_as

Well-known member
Buchów
0
haaa !!! biore udzial :) pewnie nie wygram, ale warto wziac udzial :) chocby 4fun ;)

R

Rider

Guest
Prosze niepisac w tematach konkursowych postów typu:
dlugi_as napisał:
haaa !!! biore udzial pewnie nie wygram, ale warto wziac udzial chocby 4fun

B

blood2

Guest
witam. Wstawiam moją pierwszą fote tak dla was na smaczek :D foty są nieaktualne bo robione az 3 tyg temu pełny opis jak nawozenia itp zamieszcze później :D ODMIANA TO HAWAIxSKUNK Z cannabis.fr.pl

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Pierwsza sprawa ze fotka nie spelnia wymagan regulaminu i zostanie usunieta !!

H

haszyszekk

Guest
A druga to to że miało nie być zbędnych postów!!! To nie rewia mody! jak sie konkurs przesunie do gosowań to sie dowiesz blood2, czy sie podoba... albo i nie dowiesz ;) temacik będzie trzeba oczyścić... pzdr

[ Dodano: 2006-09-19, 15:12 ]
Btw. Ca2Na3is super te planciki ;) pzdr

B

blood2

Guest
VIp grower człoweki to co miałem nie zamazać sobie Twarzy żebym miał przypał z psami weźź idź........ , Fotka jest na pokaz a że nic sie nie dzieje to postanowiłem ruszyc ten pokój

sd

Well-known member
Buchów
20
blood chodzi o to

zasady konkursu są bardzo proste, należy zrobić zdjęcie swojej roslince przy niej ustawić kartkę z widocznym napisem haszysz.com + nick z forum i zamieścić ja w tym dziale

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół