nasiona marihuany

OFF-cannabis.fr.pl of out plant cup 2006

Wyszukiwarka Forumowa:

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Regulamin bedzie bezwzglednie przestrzegany kazde foto nie spelniajace wymagan regulaminu bedzie kasowane dodam tez ze administrator lub moderator moze dokonac weryfikacji tj. zadac pytania umozliwiajace stwierdzenie czy dane zdiecie nalezy do konkretnego uzytkownika wszelkie proby oszustwa beda karane warnami i wykluczeniem z konkursu !!

EDIT SCuN: do blood2 niechodzilo o zamazanie twarzy tylko niebylo kartki z napisem haszysz.com i twoim nikiem na forum ;]

B

blood2

Guest
No dobra mi usuneliscie fotke to czemu canabisowi nie skoro tez nie ma tej karteczki :/

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Prosta sprawa w konkursie OUT kartka z nickiem i haszysz.com to koniecznosc a w konkursie IN jest mozliwosc weryfikacji :silent:

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
a jakie sa w ogole kryteria oceny?????

can_can

Well-known member
Buchów
0
Wreszcie wiem jak wrzucicac fotki!
No to jazda :) :
[glow=red:a3e785cc89][/glow:a3e785cc89]Odmiana C`99 z - www.cannabis.fr.pl - BArdzo dziekuje :)
Posadzona ok 23 - 23 maja 2006
Nawozy - biohomus na weg, florovit na flo
Roślina nie jest w 100% dojrzała ponieważ musiałem ja sciac z powodów nie zaleznych odemnie :(
Ale cóz
Oto zdjecia
P.S - przepraszam bardzo ze niema kartki lecz pogonile na spota nie myslac o tym, tylko zeby porobic fotki i szybko scinac bo niemialem czasu! Przepraszam! Dla pewnosci moje fotki sa tez na www.icmag.com na polskim forum "co w ogrodzie rosnie ci"
Pozdrawiam PeAcE

P.S - wlasnie sfuralem 3 skzal lisci i kur.... nieiwem oc ja robie :D ale mysle ze dobrze robie!~SKun jestes wielki! dzieki za powiedzenie jak sie wurzca foty bo tak to bym do tego od jutra nie doszedl!
P.S - co myslicie o fotkach?? :d
Sorki za 3 ale sie moglem zdecydowac! JAk by co to jedna usuncie! Pozdro PeAcE

sd

Well-known member
Buchów
20
mozesz dodac jako załącznik do 250kb albo uploadowac na http://imageshack.us i o ile sie niemyle potem skopiować drugi link zaznaczyć go i crtl+c i go wkleic w tresci do pisania postu crtl+v

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Odpowie mi ktos wreszcie na pytanie jakie sa kryteria oceny???

growmen

Well-known member
Buchów
0
Uzytkownicy forum będą głosowac więc kryteria zależa od gustu

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Prawo glosu bedzie mial kazdy uzytkownik?

can_can

Well-known member
Buchów
0
Ha sonda! No ok! A jak ktos sobie porbi z 30 kont i na wszystkich kontakt zaglosuje na siebie???? I bedzie mial te 30 głsosów to jest nie fair Jak wy to sprawdzicie?? Pozdrawiam PeAce
Teraz tylko czekam na glosowanie :) Na 100% nie wygram ale warto sprobowac :D
P.S - jak by ktos robil sonde to niech nie daje czyje to sa fotki tylko podpisane np "UZYTKOWNIK 1 - WW lub cos innego i tyle"
Bo np dacie "Skun - WW" i kazdy znajomy na niego zaglosuje to tez bedzie nie fair! Wezcie to pod uwage! Pozdro PeAcE
HEHE jesytem taki zbuchany ze wymyslam jakies jeniete teorie :) pozdro

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
admini/modzi juz tego dopilnuja :D juz bylo kiedys ze MOOS sam na siebie glosowal zostalo to wykryte i zostal wywalony z konkursu, wiec sie nie boj jeszcze mozesz wygrac :thumright:

B

blancik

Guest
can_can a gdzie masz karteczke z napisem o której mowa w regulaminie, oraz doczytaj ile też możesz wrzucić zdjęć.
Zrób nowe zdjęcia, i edytując swojego posta wstaw w to miejsce dwa zdjęcia zgodne z regulaminem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół