• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Off- Pewna historyjka :)

Wyszukiwarka Forumowa:
P

Poryciuch

Guest
triq napisał:
ty ten tamat to powinien byc w historiach nastukawszy a i popracuj nad pisownia elo :salut:

masz pajacu jakis problem do mojej pisowni ? nie mam pisowni najleprzej , nie ukonczylem szkoly jagielonskiej ani hadwardu :D

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Poryciuch napisał:
triq napisał/a:
ty ten tamat to powinien byc w historiach nastukawszy a i popracuj nad pisownia elo

masz pajacu jakis problem do mojej pisowni ? nie mam pisowni najleprzej , nie ukonczylem szkoly jagielonskiej ani hadwardu
jako jeden z nielicznych niezostales zbesztany za pisownie, a dostales tylko rade wraz z pozdrowieniem a odrazu od pajacy wyzywasz! :geek: ja tez mam problemy z pisownia no ale jak mnie upominaja to tlumacze sie ze z pisownie zawsze bylem slaby i nigdy sie nia nie przejmowalem!nieno jakby tak mi tak w kazdym poscie wypominac to moze nauczyl bym sie wrescie dobze pisac:p hehe postawil bym za to caly pakiecik MJ :D

P

Poryciuch

Guest
durielek napisał:
Poryciuch napisał:
triq napisał/a:
ty ten tamat to powinien byc w historiach nastukawszy a i popracuj nad pisownia elo

masz pajacu jakis problem do mojej pisowni ? nie mam pisowni najleprzej , nie ukonczylem szkoly jagielonskiej ani hadwardu
jako jeden z nielicznych niezostales zbesztany za pisownie, a dostales tylko rade wraz z pozdrowieniem a odrazu od pajacy wyzywasz! :geek: ja tez mam problemy z pisownia no ale jak mnie upominaja to tlumacze sie ze z pisownie zawsze bylem slaby i nigdy sie nia nie przejmowalem!nieno jakby tak mi tak w kazdym poscie wypominac to moze nauczyl bym sie wrescie dobze pisac:p hehe postawil bym za to caly pakiecik MJ :D

nie lubie jak ktos mi zwraca uwage ! niech kazdy sie patrzy na siebie ! , sie znalezli wielcy uczeni !! a ku**a glaby *****e ledwo pokonczyli podstawowke !! i nie wytykajcie nikomu bledow itp. BO NIE MA IDEALOW ! a takich cwaniaczkow internetowych chcial bym zobaczyc w realu :silent:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Poryciuch, to jest forum internetowe a nie jakis chat...!!a akurat moderatorzy tego forum staraja sie by bylo ono na poziomie i zeby nie panoszyly sie jakies nooby,kretyni co tylko farmazony i glupoty pisza ale uzytkownicy co cos nowego wniosa tutaj.Podziela sie doswiadczeniami i wiedza ale i rowniez ich wypowiedzi benda wygladac nalezycie a nie jak jak bzdury pisane przez dzieci z 3podstawowki gdzie robia 5bledow na linijke(prawie jak ja:p)wiadomo ze niema idealow ale napisanie parunastu linijek z niewiecej niz1-2bledami ort. nie powinno byc problemem jesli chodziles i i uczyles sie w podstawowce!!(ja nieuwazalem na polskim:p no ale mam tez glupie nawyki z pisania na klawiaturze ze zawsze "u" pisalem otwarte i nie naprzyklad zawsze razem z czaswownikami czy przymiotnikami...i ogulnie dyzlektyzm i nigdy nie nauczenienie sie regulek ortografi!!zawsze unikalem tego na polskim,dostawalem paly ale nadrabialem ocenami z sprawdzianow,prac domowych...i takie olanie zostalo mi do technikum...!!wiec ja rozumiem jak moga mi o to pojechac i spoko o ile bez obrazy z takim czyms...
ale zes wyszedl ze z nie pokonczonymi podstawowkai buhehehe!wlasnie takich oni tutaj tepia,kolesi ktorzy mysla ze bakaja przed klatka a zawodowki ne\awet ukonczyc nieumie badz kolesi ktorzy bakania na oczy niewidzieli,najwyzej w internecie lub tv,nieznaja nikogo kto by im to zalatwil a ich wypowiedzi sa godne posmiewiska...
a co do wyksztalcenia forumowiczy to wiekszosc jest na studiach,badz je skaczyla juz...
a ciekawe jak tam u ciebie?? ja znam wiele takich ziomkow osiedlowych co przez jaranie codzienne i od czasu doczasu speed to z liceow ich powyzucano,tak jak i zawodowek...alebo juz takie tez sie znajdzie ze juz zrezygnowal z nauki,badz tacy co juz do 3zawodowki sie wybiera bo w wczesniejszych niechchaialo mu sie chodzic...

[ Dodano: 2006-07-20, 01:27 ]
o w morde ile ja napisalem tego...!!juz nie jem tegobialego scierwa blee :puker:

P

Poryciuch

Guest
durielek napisał:
Poryciuch, to jest forum internetowe a nie jakis chat...!!a akurat moderatorzy tego forum staraja sie by bylo ono na poziomie i zeby nie panoszyly sie jakies nooby,kretyni co tylko farmazony i glupoty pisza ale uzytkownicy co cos nowego wniosa tutaj.Podziela sie doswiadczeniami i wiedza ale i rowniez ich wypowiedzi benda wygladac nalezycie a nie jak jak bzdury pisane przez dzieci z 3podstawowki gdzie robia 5bledow na linijke(prawie jak ja:p)wiadomo ze niema idealow ale napisanie parunastu linijek z niewiecej niz1-2bledami ort. nie powinno byc problemem jesli chodziles i i uczyles sie w podstawowce!!(ja nieuwazalem na polskim:p no ale mam tez glupie nawyki z pisania na klawiaturze ze zawsze "u" pisalem otwarte i nie naprzyklad zawsze razem z czaswownikami czy przymiotnikami...i ogulnie dyzlektyzm i nigdy nie nauczenienie sie regulek ortografi!!zawsze unikalem tego na polskim,dostawalem paly ale nadrabialem ocenami z sprawdzianow,prac domowych...i takie olanie zostalo mi do technikum...!!wiec ja rozumiem jak moga mi o to pojechac i spoko o ile bez obrazy z takim czyms...
ale zes wyszedl ze z nie pokonczonymi podstawowkai buhehehe!wlasnie takich oni tutaj tepia,kolesi ktorzy mysla ze bakaja przed klatka a zawodowki ne\awet ukonczyc nieumie badz kolesi ktorzy bakania na oczy niewidzieli,najwyzej w internecie lub tv,nieznaja nikogo kto by im to zalatwil a ich wypowiedzi sa godne posmiewiska...
a co do wyksztalcenia forumowiczy to wiekszosc jest na studiach,badz je skaczyla juz...
a ciekawe jak tam u ciebie?? ja znam wiele takich ziomkow osiedlowych co przez jaranie codzienne i od czasu doczasu speed to z liceow ich powyzucano,tak jak i zawodowek...alebo juz takie tez sie znajdzie ze juz zrezygnowal z nauki,badz tacy co juz do 3zawodowki sie wybiera bo w wczesniejszych niechchaialo mu sie chodzic...

[ Dodano: 2006-07-20, 01:27 ]
o w morde ile ja napisalem tego...!!juz nie jem tegobialego scierwa blee :puker:

az mi sie glupio zrobilo :D <lach> omg no more sux noobs ! zal mi ciebie :/ ale lecimy do przodu !

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
zryta dynio nie kozacz tak! nie napisales jeszcze zadngo sensownego posta tylko dojezdzasz innym! naucz sie pisowni a pozniej zacznij cos pisac!
a do czego nawiazywal ten obrazek w pierwszym poscie,chciales sie pochwalic ze zamykales banie czy co?

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mi zal ciebie Poryciuch,!! ktora to juz zawodowka?? z ilu cie juz wy***ali??hehehe :rendeer:

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Heh dobra chlopaki koniec cukrowania wyluzowac sie troche spalic dobrego gibona i PeAcE :thumright:

P

Poryciuch

Guest
VERSACZ napisał:
zryta dynio nie kozacz tak! nie napisales jeszcze zadngo sensownego posta tylko dojezdzasz innym! naucz sie pisowni a pozniej zacznij cos pisac!
a do czego nawiazywal ten obrazek w pierwszym poscie,chciales sie pochwalic ze zamykales banie czy co?

ej ale ty jestes pustym benkartem !! ku**a zal mi twoich starych , chyba nie wiedza co trzymajom w domu ! i powtarzam sie ...... ku**a patrzcie sie na siebie , a tak naprawde jestescie ***anymi cieciami w realu , co tylko w necie sa mocni w mordzie !!

H

haszyszekk

Guest
Off top everywhere... dałbym tu 3 warny... Versacz, Durkielek i Poryciuch...
Versacz nie prowokuj ludzi do klotni... Twoj post też niewiele tu wniosl...
Durkielek masz 2 warny a szkoda zebyś nie mogl pisać ;] nie wstawie nic...
Poryciuch bądź bardziej opanowany i nie przeklinaj... pzdr

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
ku**a bogusik ja chcialem wytlumaczyc ze on mial cztery posty a
juz jedzie po ludziach a ja slabo mu pojechalem
a ty mi ku**a wjbales warana!!! za co?!!!
moglbym tobie dac warna za bezpodstawne postawienie komus warna!
kogo ja prowokuje? to zryta dynka zaczela prowokowc :farao: :sunny:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
bogusik a zaprzeproszeniem za co ja mialbym dostac warna?? napisalem post kolesiowi bez zadnych wyzwisk,opisujacy ludzi na forum(pozytywnie) a on mi jedzie...wiec spytalem sie czy sam niejest jakims idiota co podstawowki nie skonczyl...a on zarejestrowal sie na forum po to zeby pisac ciagle te same wyzwiska na wszystkich... to ze jestesmy jakimis lamami mocnymi w gebie co w realu sa ciotami... na dodatek niedouczonymi...!!
koles chyba nie mial stycznosci nigdy z czyms takim jak forum... i sam wyzywa niemajac zadnych argumentow, wymadrza sie a nic sensownego nie napisal i jest nowy...
na twoim miejscu dal bym mu 3warny bo to jakis kretyn totalny!! ja dostalem 2 warny bo pojechalem modowi w temacie o papiezu gdyz wziol udzial w dyskusji zeby mu tylko pojechac i powiedziec ze pie****i go... wiec sory...

H

haszyszekk

Guest
hehe durkielek a ja nie widze u Ciebie ostrzeżeń ;]
durielek, konkretnie chodziło mi o ten przedostatni post (krótki)... warna nie wstawilem więc ocb???
VERSACZ, naprawienie forum zostaw modom bo Twój sposób (piętnowanie i prowokowanie ludzi) jest bardzo zawodny i przysparza więcej bałaganu niż nowy nic nie wiedzącu user... pzdr

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Myslalem ze zakonczylem wczoraj ta dyskusje Poryciuch jeszcze jeden post obrazliwy i nie na temat to bez litosci masz warna :farao:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół