nasiona marihuany

off-swietlówki&zarowki energooszczedne

Wyszukiwarka Forumowa:

rusko

Well-known member
Buchów
0
to niech naprawi hps-a taniej mu wyjdzie niz nowe świetlówki!!! i będzie miał duzo wiecej palenia :thumright: pzdr

sync

Well-known member
Buchów
0
macie jakąś tabele zapotrzebowania lumenów na daną ilość roślinek ?
Zastanawiam się ile kupić Philipsowych kompaktówek (1500lm) na dwie roślinki(EM i COBud)

G

Green

Guest
sync napisał:
macie jakąś tabele zapotrzebowania lumenów na daną ilość roślinek ?
Zastanawiam się ile kupić Philipsowych kompaktówek (1500lm) na dwie roślinki(EM i COBud)

nie ma czegos takiego, ilosc zarowek nie dobiera sie wzgledem ilosci roslin, lecz wzgledem powierzchni jaka jest oswietlana

czytaj forum a nie zadajesz durna pytania

sync

Well-known member
Buchów
0
sory ;]
50x50x150cm + środek boxa oklejony folią aluminiową

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
sync napisał:
sory
50x50x150cm + środek boxa oklejony folią aluminiową
ku**a nie umiesz czytac??pisze ci przeciezGreen, zebys poszukal!!wszystko jest!! po pierwsze aluminium nadaje sie na odblysniki a sciany maluje sie na bialo!!2 an twoja powierchie trzeba ok 17000tys lum!!czyli jakies 11kompaktow 20 watowych!
ku**a wszedzie pisze o tym na forum!!powinny byc warny za zadawanie glupich pytan :farao:

ejeden

Well-known member
Buchów
0
TO MOZE NIE ODPOWIADAJ CO KOLES JAK CI COS NIE PASUJE ? JA PIER**** ;/ KOLES PYTA BO PEWNIE CHCE ZACZERPNAC WIEDZY DOSWIADCZONEGO PLANATORA I POROWNAC SE MOZE DO TEGO CO PISZE W TABELI ;/ JA TEZ DUZO PYTAM, CHOCIAZ TEZ DUZO CZYTAM ;/ NIEWARTO SIE BURZYC JAK CI COS NIE PASUJE ALE NIEUMNIESZ POMOC, NIE MASZ OCHOTY TO TEGO NIEROB, PROSTE, NIE BEDE ROBIL OFF'U Z TEGO TEMATU I ZASMIECAL FORUM ALE HU*JOWE PODEJSCIE ZAPREZENTOWALES, NIEZLEGO CFANIAKA ZERZNALES BO Z***ALES POCZATKUJACEGO ;/
Z GORY SORRY ZE PISZE NIE NA TEMAT ALE BOLI MNIE TO JAK CZYTAM HAMSTWO NA FORUMIE ;/

DO TEMATU WYDAJE MI SIE ZE KOLES NADEMNA SE COS ZLE POMNOZYL, BO Z TABEL CO CZYTALEM MIAL BYS DOBRE I 150WATóW, MOZE HODOWAL WIE LEPIEJ, KTO WIE, JA TEZ ZACZYNAM WIEC MOWIE TO CO ZNALAZLEM W NECIE.

POZDRO

G

Green

Guest
ejeden napisał:
TO MOZE NIE ODPOWIADAJ CO KOLES JAK CI COS NIE PASUJE ? JA PIER**** ;/ KOLES PYTA BO PEWNIE CHCE ZACZERPNAC WIEDZY DOSWIADCZONEGO PLANATORA I POROWNAC SE MOZE DO TEGO CO PISZE W TABELI ;/ JA TEZ DUZO PYTAM, CHOCIAZ TEZ DUZO CZYTAM ;/ NIEWARTO SIE BURZYC JAK CI COS NIE PASUJE ALE NIEUMNIESZ POMOC, NIE MASZ OCHOTY TO TEGO NIEROB, PROSTE, NIE BEDE ROBIL OFF'U Z TEGO TEMATU I ZASMIECAL FORUM ALE HU*JOWE PODEJSCIE ZAPREZENTOWALES, NIEZLEGO CFANIAKA ZERZNALES BO Z***ALES POCZATKUJACEGO ;/
Z GORY SORRY ZE PISZE NIE NA TEMAT ALE BOLI MNIE TO JAK CZYTAM HAMSTWO NA FORUMIE ;/

DO TEMATU WYDAJE MI SIE ZE KOLES NADEMNA SE COS ZLE POMNOZYL, BO Z TABEL CO CZYTALEM MIAL BYS DOBRE I 150WATóW, MOZE HODOWAL WIE LEPIEJ, KTO WIE, JA TEZ ZACZYNAM WIEC MOWIE TO CO ZNALAZLEM W NECIE.

a na ch*j ten caps lock co ??

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ejeden napisał:

DO TEMATU WYDAJE MI SIE ZE KOLES NADEMNA SE COS ZLE POMNOZYL, BO Z TABEL CO CZYTALEM MIAL BYS DOBRE I 150WATóW, MOZE uprawiał WIE LEPIEJ, KTO WIE, JA TEZ ZACZYNAM WIEC MOWIE TO CO ZNALAZLEM W NECIE.

POZDRO
a ile ty bys chcial watow??jak bys niewiedzial to w programie pisze ci w watach ile hps a lampy sodowe maja wieksza wydajnosc!1 swietylowka 20w ma ok 1200lum wiec sobie policz gdy na 1m2 optimum to 50000tys lum!imiesz liczyc??
!widze ze tez nic nie czytasz!! bo na forum wszedzie pisze ile zastosowac na jaka powierzchnie i pisze takze ze folia aluminiowa jest do dupy na pokrycie scian boxa!!!!nie dosc ze pisze na haszysz.com, jest ow przelicznik lumenow, i wypowiadali sie o tym wiele razy doswiadczeni uzytkownicy! wiec nie gadaj!!
sa takze tematy w ktorych nie dokonca mozna znalesc odpowiedz na swoje pytania ale co do tego odpowiedz jest prosta,trafia w samo sedno i mozna ja tu znalesc wszedzie!!

[ Dodano: 2006-10-06, 07:41 ]
try tez powinienes dostac warna za wpiepszanie swoich nicniewartych "3groszy" z caps lock!!! :farao:

ejeden

Well-known member
Buchów
0
sluchaj, jezeli na 1m2 potrzeba okolo 50000 tys lumenow, na 0,25 potrzeba 12500 lumow :) Zakladajac ze zastosujemy zaroweczki co widzialem w auchanie za 10zl, 23 w - 1500 lumów dochodzimy do wniosku ze potrzebuje 8 zaroweczek, za okolo 80 zl ;] aah ... ale niechodzi o to, bo to nie duza roznica, piszac wczesniej myslalem ze o twojim nie milym zachowaniu hehe ale h** z tym :) Zgadzam sie takze z tym ze duzo odpowiedzi jest zawartych w juz rozpoczetych tematach a takze duzo mozna wywnioskowac samemu z tabel i innych :)

Pozdrawiam

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ejeden napisał:
sluchaj, jezeli na 1m2 potrzeba okolo 50000 tys lumenow, na 0,25 potrzeba 12500 lumow Zakladajac ze zastosujemy zaroweczki co widzialem w auchanie za 10zl, 23 w - 1500 lumów dochodzimy do wniosku ze potrzebuje 8 zaroweczek, za okolo 80 zl aah ... ale niechodzi o to, bo to nie duza roznica, piszac wczesniej myslalem ze o twojim nie milym zachowaniu hehe ale h** z tym Zgadzam sie takze z tym ze duzo odpowiedzi jest zawartych w juz rozpoczetych tematach a takze duzo mozna wywnioskowac samemu z tabel i innych
o przepraszam popelnilem pomylke bo ja doczytalem ze jest 60/60 i dlatego walnolem z glowy w przyblizeniu tyle!!za swoja pomylke zwracam honor!! :flower:
lub tez za ta kase mozesz znalesc na allegro jakiegos hpsa!!to bendzie lepszy wybor
.ale naucz sie szukac na nastepny raz i nie smiec :thumleft:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół