akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

OFF Top Outdoor - Pogawędki Leśnych Wędrowców, smutki żale, co zastałeś na spocie itd - BEZ PYTAŃ!!!

• Autor wątku Sławuś z council estate.
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:

Stoik Miczurin

Marichuanen Piraten
Buchów
1,148
Odznaki
6
Jak czuć gaz to znaczy że uszkodzony jest jakiś rurociąg. Gdyby to było na bagnie to nie byłoby zapachu gazu...metan jest bezwonny.
Zgłosiłem to, bo mi żyć by nie dało. Poza tym jaram sobie bardzo niedaleko tego miejsca. Uszkodzony gazociąg!
"Zapalił bata, wysadził pół okolicy. Marihuana jednak zabija."

Ołów

Well-known member
Buchów
1,957
Chwila relaksu i trzeba ruszać na spota kopać kolejne dołki (będzie ich trochę). Dzień dłuższy, a więc nie ma co ziewać 😴😁 Pozdro wariaty! 💪🙂
1000002591.jpg

1000002588.jpg

1000002544.jpg

larysmce

Well-known member
Buchów
652
Siema kiedy bedzie mozna zaczynać z fotorelacja na 2026

mastablastskun

Well-known member
Buchów
83
Panowie co polecicie z pelno sezonowek na spota zamierzam juz ruszyc w growboxie samice a by w majowke wysadzic na spota

Himars

Well-known member
Buchów
75
Szczerze to sezonów od GGS jeszcze nie sadziłem ale mam zamiar. Sądząc po opiniach to raczej dobre pestki 😉 np: teraz 3 sezon będę leciał na himarsah i sobie chwalę 😎 a przerobiłem dużo producentów w życiu bebok, dinafem, sensible seeds, Orion, war, biogenetic, barney's farm, dutch passion, proseeds itd. Ale zatrzymałem się na Ggs i pewnie na trochę zostanę. 🖐

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół