nasiona marihuany

OFF z tematu GGS FoteWklej

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
WILLIAM EDIT: Jak ktoś musi proszę tutaj OFF-ować w kwestii tematu fotowklej GGS! W tamtym temacie posty tylko z fotką!
Nowa generacja seeds leaf a tym razem bardziej seeds top :D****

troche off topik:crazy: ale moze ktos wytłumaczyc co to za zjawisko powyżej ?

Topki z liści ? :pl:

Ostatnią edycję dokonał moderator:

William Blake

Well-known member
Buchów
0
To jakiś mutant czy efekt jakichś celowych działań? Nie miałem nigdy niczego takiego!

Izak

Beta
Weteran
Buchów
3,382
Odznaki
1
To chyba roślina wysiana z zapylonego kwitnącego liścia. Nie wiem tylko które pokolenie i czy to było jakoś selekcjonowane.

William Blake

Well-known member
Buchów
0
Bigberry od Ciebie Grzechu :harvest: aż musiałem podwiązać bo zaczęło go giąć od cieżaru topki ;] wysokość tego biggbery to 1m 15 cm <lol>

No nieźle ziomeczku! Ile z tego krzaka wytrzepałeś? Miałem 10 sztuk tych pestek, ale musiałem wszystko powyrywać na etapie "zapałek" bo mi psy chatę zaczęły nacierać i trzeba było się ratować...Teraz wiem co straciłem:zjarany:

zippoblue

Well-known member
Buchów
1
Aktualnie właśnie się suszy, i sam tego jestem bardzo ciekaw kolego ile z tego wyjdzie :) jest też problem że nie mam skąd wagi rozkminić na razie więc lipa trochę trzeba by żeby ktoś kto ma w oczach wagę zobaczył mniej więcej hehe :zombi: później dodam fotki suchego już całkiem. Powiem ci są to bardzo dobre nasiona chociaż został mi jeszcze jeden krzak bb który dojdzie gdzieś za 9 dni dopiero.

dr.Chronic

Well-known member
Buchów
0
Kurde kup sobie wagę za 30 zl, jak miałes na nawozy i pestki, to i możesz te 30 na wagę doinwestować. Skoro masz internet to masz jak ogarnąć:p też mam BB, dwie sztuki, rosną niemal identycznie. Daj znać jak smak i moc.

D

Donie Darko

Guest
Napisales Grzesiu nie w tym temacie. To offtop z tamtego tematu. pozdro.

czary mary - post przeniesiony ;)

Ostatnia edycja:
G

grzes

Guest
Automaty wysylam za konkurs wiec zglaszac sie prosze jak ktos chce ,a jak outdoor lub outdoor x auto pisac za 2-3 tygodnie .Pozdro .

D

delete

Guest
podziekował za tyle pieknych kuleczek <peace> .

Pozdrawiam :D

1911

Active member
Buchów
0
...

I jak tam wasze pociechy od grzesia ida ? :D
Dobrze sobie daja rade , jakie sa wysokie , pochwalcie sie SZCZʦCIARZE o to tych sionek : >

zippoblue

Well-known member
Buchów
1
Siema Grzesiu nie mogę napisać pw do ciebie więc tutaj napisze. Wszystko doszło w najlepszym porządku wielkie dzięki i pozdro :bounce:

SpokojnyCzłowiek

Well-known member
Buchów
0
U mnie 3 są po łokcie, a reszta niewiem ale do kolana były jak ostatni raz byłem dawno dawno temu na początku. :)

Pozdrawiam.

FYAH

Well-known member
Buchów
0
Ładnie wszystko powoli zbliża się do końca żywota. Wszystkie to szybkie i stabilne automaty. Mazar x ak47 rośnie najładniej, planty spore, bardzo podobne do siebie. Reszta tj. ak47, wrxak47, bigbudda x ak47, grinspoon też ładne, troszkę szybsze i bardziej kompaktowe.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół