Kim ty jesteś aby mnie oceniać ??
Też jesteś narkusem. Nie widzisz na jakim forum piszesz ?? A czy THC czy DXM co to za różnica. Każdy ćpa co woli a tak po za tym to ty zminusowałeś mnie pierwszy a ja się zrewanżowałem.
Minusuje też hejterów którzy hejcą na wszystko co nie jest MJ. Więc są tacy sami jak ci którzy są za alkoholem i przeciwko jakimkolwiek narkotykom. To że coś jest w tabletkach nie znaczy że nie można rekreacyjne stosować albo że jest jakieś szkodliwe.
Nie używam tylko chemii. Mak lekarski też lubię.
Ale nie wywyższam i nie gloryfikuje żadnej używki w przeciwieństwie do ciebie. Jaranie nie jest najlepszym dragiem i najlepszy drag nie istnieje.
A tak w ogóle to masz zaburzony obraz postrzega dragów. Widzisz tak jak poprzednia grupa że jest nikotyna, alkohol ty jeszcze masz mj a resztę wrzucasz do tego samego wora i nazywasz go narkotykami pewnie nie wiedząc nawet jak się dzieli substancje psychoaktywne. Dałeś sobie wyprać głowę przez media i ogół społeczeństwa liczysz na legalizacje ?? przez takich jak ty ludzi do tego nie dojdzie a jak dojdzie to nadal użytkownicy innych dragów będą się męczyć.
Ja ci negatywa pierwszy nie dałem...
Ty mnie pierwszy oceniłeś za wypowiedź
https://www.forum.haszysz.com/testy-thc-pytanie-rc-mj-t47828.html?p=660280
oceną mojej wypowiedzi był liść od ciebie. Potem ja ci dałem liścia za ten temat. Jak widzisz nie jestem jedyny, który tak myśli. Zresztą, jak tu nie być za MJ, jak mam takie przekonanie, że to najbezpieczniejsza używka na świecie. Jakoś od 15 lat jej używam z różnym natężeniem i częstotliwością i fajek nie palę a alkohol piję rzadko i niewiele...
Twierdzisz, że przez moje podejście nie zalegalizują nigdy MJ? Ja tam uważam, że jestem idealnym przykładem tego, że MJ jest niegroźna - obalam wszelkie mity, że prowadzi do innych używek...w twoim przypadku jest to jedna z wielu używek, która powinna być dostępna. Jak dla mnie - mogą być dostępne, jednak sądząc po tobie, wielu podobnych tobie gimbusów od razu zaczęloby poszukiwać "silniejszej fazy" miksować różne specyfiki itd.