akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

offtop do OUTDOOR CUP 2011

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
coś się niedobrego dzieje, nie ma chętnych na darmowe ziarno? :D a przecież tyle w tym roku za***istych fotorelacji out było he sam bym się zgłosił ale nie mam foto z karteczką a po za tym to pewnie znowu podejrzewali by mnie o lewe głosy :D niech wygra najlepszy

Green Dragon

Wałkarz
Buchów
19
haa a ja nie zapomnialem i zdjecia z kartka zrobilem z miesiac temu :D

jutro wstawie...<wodna>

mi to wsumie nie chodzi do konca o seedy chodzi o fakt...OutDoor Cup 2011
wiec co tu duzo pisac...kazdy outowy grower powinien sie ogarnac w temacie
i wstawic jakies zdjecia chociazby po to zeby sie milo ogladalo za kilka lat jak to bylo fajnie w 2011 :crazy:

chyba ze wszyscy czekaja do ostatniego dnia konkursu hehe bo jak narazie to kiszka troche...choc wsumie jest kilka fajnych zdjec ;)

G

Gość

Guest
mi to wsumie nie chodzi do konca o seedy chodzi o fakt...OutDoor Cup 2011 wiec co tu duzo pisac...kazdy outowy grower powinien sie ogarnac w temacie i wstawic jakies zdjecia chociazby po to zeby sie milo ogladalo za kilka lat jak to bylo fajnie w 2011

własnie , to byłby taki zbiór fajnych fotek z całego outa

a tak kazdy prawie dostanie bana na pół roku co miał out i nie stawił sie heheheh:yeahh:

D

delete

Guest
Witam

Kiedy będzie można spodziewać się zakończenia i ujawnienia ankiety w tym konkursie.<rotfl>Coś tu cicho się zrobiło..<joint>

Pozdrawiam

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół