akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

OGÓLNE ROZMOWY O ODMIANACH

Wyszukiwarka Forumowa:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Z nazwy safari za bardzo nic dobrego nie wynika ;) lepiej HH lub EM wytrzymale są ;)

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
HH w sumie idealny na nasz klimat..ale ponoć słaby jest :alien: myślicie że jeśli posadze podhodowane przez 2 miechy skunki na out to dojrzeją w naszym klimacie bez problemu?

F

Falko

Guest
!Witam!Jaka jest najlepsza odmiana pod nasze polskie słoneczko :roll: .

Joincik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
zalezy od tego czy chcesz dużą moc,dobre zbiory czy poprostu dobry smak ziela

Kummeraz

Active member
Buchów
0
Mi zalezy na duzych zbiorach a zarazem szybkich i niezlej mocy.Co polecicie koles z cannabis.fr.pl polecal mi top 44 ale nie slyszalem nic o tym zastanawiam sie jeszcze nad early misty lub early bud

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
Kummeraz, mógłbyś spróbować z top44.. szczególnie że typ z tej stronki ci go polecił bo pewnie wiedział co gada :alien: ja coraz poważniej zastanawiam się nad skunkiem :twisted:

S

Sed

Guest
Kummeraz napisał:
Mi zalezy na duzych zbiorach a zarazem szybkich i niezlej mocy.Co polecicie koles z cannabis.fr.pl polecal mi top 44 ale nie slyszalem nic o tym zastanawiam sie jeszcze nad early misty lub early bud
No oczywiście że kupuj Top44 z tego co wiem szybko zakwita więc nie powinno być problemów z dojściem rośliny zbiory też pokażne a moc nienajgorsza :wink:

S

syrop

Guest
witam :mrgreen: czy ktoś sie orientuje jak działa Santa maria? czy to prawda że pobudza seksualnie? jeśli ktoś miał jakieś doświadczenia to będę wdzięczna za podzielenie się wiedzą

Dusiek

Well-known member
Buchów
1
ja SM nigdy nie paliłem..i pewnie szybko nie zapale :evil:
co myślicie o odmianie Ruderalis Skunk z Sensi Seeds? z nazwy wnioskuje że jest to krzyżówka skunka z ruderalisem więc ma ogromne szanse żeby przetrwać w naszych warunkach na out wręcz stuprocentowe :alien: ale konopie ruderalne jakoś niespecjalnie do mnie przemawiają :roll: bardziej interesuje mnie czysty skunk..jednak pytam Was o zdanie co sądzicie o tej krzyżówce oraz o innych ruderalnych :D :?:

Narciarz

Active member
Buchów
0
Jaka odmiana jest najlepsza na indoor ( Szafka wys. 81 cm , podstawa :p 25*25) przy czym uwzględnic zapach , CENE! , moc , i plon , plizka o rade :D dziękuje dobrym ludziom z góry =]

S

Sed

Guest
Narciarz napisał:
Jaka odmiana jest najlepsza na indoor ( Szafka wys. 81 cm , podstawa 25*25) przy czym uwzględnic zapach , CENE! , moc , i plon , plizka o rade dziękuje dobrym ludziom z góry =]
Troche podstawa boxa za mała no ale coż możesz spróbować :mrgreen: z odmian poleciłbym ci Northen Light duża moc ale zbiór średni albo Big Bud tu masz szanse zebrać więcej.

Narciarz

Active member
Buchów
0
jezli chodiz o box to teraz 1 uprawa jezeli cos z tego bedzie to powieksze go do wysokosci 2 m. bo mam taką możliwość ;)

EDIT : Oblukałem big bud jest okej , ale jak z zapachem ? :D

S

Sed

Guest
Narciarz napisał:
Oblukałem big bud jest okej , ale jak z zapachem ?
Hmm.. smierdzi uprawialem go i wiem czuć bylo w calym pokoju Northen Light natomiast wydziela mniejszy zapach :wink:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół