akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

OGÓLNE ROZMOWY O ODMIANACH

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Green

Guest
mi chodza ale trzeba po kliknieciu na link jeszcze raz przeladowac strona poniewaz za 1 razem wyskakuje komunikat forbidden nie wiemdlaczego taksie dzieje pewnie wina servera z kad pochodza foty

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
co się stanie jeśli posadzę outdoorową odmianę np. easy sativa na indoor??

G

Green

Guest
co się stanie jeśli posadzę outdoorową odmianę np. easy sativa na indoor??

wybuchnie ci box i rozsadzi chate!! :D:D

a powaznie to nic sie nie stanie bo co ma sie niby stac, tu chodzi oto, ze nie wiadomo jak sie ta odmian zachowuje podczs przelacznia na flo czy sie bardzo wyciaga, jedyny problem to mozliwosc braku miejsca w boxie reszta jest bez znaczenia

pozdr.

Radzio

Active member
Buchów
0
a ja mam troche inne pytanko jestem początkującym chodowcą i niewiem jaka odmiana będzie na początek najleprza oczywiście (outdoor) wiem że takich jest sporo ale plz powiedcie jakie odmiany mają małe wymagania i są dobra thx z góry pozdro :scratch:

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
to wszystko zalezy od twoich wymagan ale pozwole sobije podjąc decyzie za ciebie zamów sobie holand's hoope z www.cannabis.fr to nasz sprawdzony sklep a odmiana ta dojdze do zakwitu w naszym klimacie i nietrzeba duzo wiedzy, o uprawie wychodzi z tej rosliny dobre jaranie i ma obiecujące zbiory tyle ze jest poprostu wielka ale jesli niemasz mijejscówki to kup sobie LR ma zaledwie max 45cm wysokosci wi szybko kwitnie plony są małe i sredniej jakosci a jezeli masz inne wymagania to zobacz sobie co oferuje sklep cannabis.fr i poprostu sie dostosój

olekxxi

Member
Buchów
0
siemka ja dopiero zaczynam z hodowla i niewiem jakie nasionka wybrac zastanawiam sie nad Afganem i Ice sa to dobre roslinki dla poczatkujacych "farmerow" ??

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ludzi piszcie gdzie chcecie uprawiac te nasiona! na dworze czy w domu :)

olekxxi

Member
Buchów
0
no w domu potrzebuje jakies silnej odmiany i nie za wysokiej tak 140cm to taki max ! a zna ktos jakies fajne stroniki o odmianach ?

olekxxi

Member
Buchów
0
siemka jestem poczatkujacy i chce uprawiac 2 rodzaje baczki w jednej szafie mozna tak ? np White Rhino i Ice ?? lub Ice i Afgana ?? a wogle dobre lda poczatkujacego one sa ?? i jak zrobic by nie przekraczaly 120cm

R

Rider

Guest
olekxxi napisał:
chce uprawiac 2 rodzaje baczki w jednej szafie mozna tak
Można
olekxxi napisał:
jak zrobic by nie przekraczaly 120cm
Wystarczy odpowiednio długo trzymac na wegu

Wszystko jest na forum,wiec SZUKAJ!!!

D

Daamiann

Guest
Witam jaka odmiane wybrac na indoor mam malutki box 72 cm wysokosci i podstawie 20cm2 ...chodzi mi o krotki czas uprawy i duze zbiory

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
20cm 2 ? 2 wiatraki i HPS 70W. Powodzenia. Startuj z 1 nasionem feminizowanym. Do 30g powinieneś zedrzeć suchej masy z krzaczka.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół