Kurde to zasmuciłeś mnie, to wychodzi na to że po 40 zamiast być mądrzejszy rozum mi odbierzenie mam 15 lat tylko 40+ niemam zamiaru tu się tym sprzeczać bo mam wy***ane wiem co widziałem wiem
nie tylko buchami człowiek żyjeKurde to zasmuciłeś mnie, to wychodzi na to że po 40 zamiast być mądrzejszy rozum mi odbierze
A Co ma piernik, do wiatrakadla mnie ważne ze biorę 2 buchy swojego i mam jazdę ostrą haaaaa czy ty 1kg zbirzesz i musisz 3g spalić żeby mieć taką fazę jak ja to twój problem .... ważne ze ja jestem zadowolony reszta mi zwisa
![]()
50 to moja mama robi na ogrodzie ze sztukiserio ja ze swojego 75g suchego zgarnęłam auto ak w 69dni oto on : a jestem cienias jakich mało haaaa 1 uprawa od 8 lat
![]()
![]()
Hetnie wymienięsie znia doświadczeniem haaaaaa50 to moja mama robi na ogrodzie ze sztuki![]()
Myśle, że nie ma co skakać słabe masz szanse.Hetnie wymienięsie znia doświadczeniem haaaaaa
być może za młody mogę być napewno doświadczenie ma większe i rozum będziemy w tym wieku to się przekonamy osobiścieMyśle, że nie ma co skakać słabe masz szanse.
ale narazie na moją głowę nie narzekam jakoś sobie radzę w życiu by się nie narobić operator cnc 16£ na godzinę a moja 18£ jako szef kuchni ....jakoś życie leci z bananem na twarzyMyśle, że nie ma co skakać słabe masz szanse.
Eeee zobacz opis Xd przed suszeniem 500… parę gram, ponsuszeniu 260 parę …. Gdzie tu logika kolego? posuszeniu 500g zostanie średnio 125gtu macie fajny link do osub co sądzą mozna sobie porównać jak ini to robią fajnie opisane kto chce : https://growdiaries.com/
![]()
![]()
![]()