akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Ogródek do oceny.

Wyszukiwarka Forumowa:

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
Witam chciałbym prosić o ocenę czy wszystko w porządku i idzie to w dobrym kierunku. Żyją około 30 dni. Jeszcze nie dostawały odżywek bo zawsze mi je przeleje deszcz. Wszystkie odmiany AF.

M

Manto

Guest
No ładne sa ładne , powoli mozesz juz dawać cos na flow .

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
A nie lepiej na vega żeby jeszcze flo trochę przystopować? Chciałbym żeby jeszcze urosły myślałem żeby dzisiaj oprysk zrobić z canna terra vega i asahi sl żeby nie topić korzeni.

M

Manto

Guest
A nie lepiej na vega żeby jeszcze flo trochę przystopować? Chciałbym żeby jeszcze urosły myślałem żeby dzisiaj oprysk zrobić z canna vega i asahi sl żeby nie topić korzeni.

Podczas kwitnienia tez rosnie , a juz widac kwiatki więc nie ma co sie ociągac , z automata i tak wyciągniesz tyle ile pozwala jego produktywnosc nic więcej nie zdziałasz tu w kierunku wegetacji ,azot podczas kwitnienia w małych dawkach tez jest zalecany by krzaki ładne zielony pozostawały jak najdłużej , lecz to twoje roślinki i twoje wybory, jak zrobisz tak bedziesz miał .

Szafirowy

Well-known member
Buchów
0
Wiem, że to nie fotorelacja ale wrzucam progres 3 dniowy oczywiście wczoraj lało pół dnia i nie mam kiedy lać nawozów. Parę pytań poniżej.

Tutaj bonus moja perełka po lewej Orginal amnesia od dinafem i 2x White window black diamonds

WW

1. Kiedy mniej więcej mogę liczyć na pierwszy zbiór?
2. Czy robić opryski dolistne skoro ziemia cały czas przemoknięta? Mam Canna terra flores + canna pk 13/14
3. Czy kupować boosta? Jeśli tak to jakiego?

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół